Tuesday, February 21, 2023

13 вакансій, на які можна податися без резюме. Дайджест Work.ua

Work.ua
Миттєвий відгук: 13 вакансій, на які можна податися без резюме
Миттєвий відгук: 13 вакансій, на які можна податися без резюме
Терміново потрібна робота? Не вагайтеся, надсилайте відгуки без резюме на вакансії з нашої добірки та знаходьте свою роботу мрії!
Докладніше
Запитання «Ви плануєте народжувати?» на співбесіді — сексизм є чи нема?
Запитання «Ви плануєте народжувати?» на співбесіді — сексизм є чи нема?
Давайте разом зʼясуємо, чи є сексизмом, коли роботодавець запитує про дітей.
Докладніше
7 YouTube-каналів для саморозвитку
7 YouTube-каналів для саморозвитку
Скажи мені, на кого ти підписаний, і я скажу, хто ти. YouTube давно перетворився з місця, де можна подивитися на милих котиків, на платформу для саморозвитку і прокачування своїх навичок.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
На благодійному івенті від People first Club ви дізнаєтеся, як грамотно інтегрувати хайринг-менеджерів у процес найму, побудувати партнерські взаємини з менеджерами та подолати труднощі у взаємодії з ними.
Протягом лекції йтиметься про важливість чіткої стратегії підвищення кваліфікації/перекваліфікації та необхідні інструменти адаптації до нових навичок і змін. Мова лекції — англійська.
Цьогоріч Україна вперше взяла участь у глобальному дослідженні L&D-трендів Дональда Тейлора. Понад 100 українських фахівців поділилися своїм баченням щодо тенденцій в розвитку працівників у 2023 році. Дізнайтеся про них і ви.
Новини та аналітика
Відповідний законопроєкт внесено до Верховної Ради.
В Уряді обіцяють, що цьогоріч пенсії для українців будуть підвищені. На скільки відсотків зростуть виплати й кому очікувати індексації, розповідає Work.ua.
Невеликі бізнеси, в яких раніше була невисока інтенсивність найму, під час війни почали розширювати команди. І коли немає ані ресурсів, ані певної системи, то доводиться важко. Розповідаємо про позитивний досвід такої компанії.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment