Tuesday, March 7, 2023

Кому платять 500 доларів і більше: добірка з 12 вакансій. Дайджест Work.ua

Work.ua
Кому платять 500 доларів і більше: добірка з 12 вакансій
Кому платять 500 доларів і більше: добірка з 12 вакансій
Подивіться, представникам яких професій пропонують 500 дол. на місяць і більше. Може, серед них буде ваш фах.
Докладніше
Чому ВПО не беруть на роботу
Чому ВПО не беруть на роботу
Підсвічуємо проблему ускладнень пошуку роботи, з якими стикаються вимушені переселенці. Розбираємося, як шукачам-ВПО та роботодавцям нарешті знайти спільну мову та відкинути упередження.
Докладніше
Не ставте клеймо на російськомовному регіоні: досвід українізації компанії з Кам'янського
Не ставте клеймо на російськомовному регіоні: досвід українізації компанії з Кам'янського
Змусити окрему людину чи конкретний бізнес перейти на українську — неможливо, але можливо показати, що наша мова прекрасна, спілкуватися нею модно та перспективно. Ділимося, як це успішно робить компанія з російськомовного регіону.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Безкоштовний проєкт допоможе дізнатися більше про різні IT-професії, познайомитися з експертами із 7 провідних компаній та почути про їхній кар'єрний шлях. Найактивніші учасники зможуть потрапити на індивідуальну зустріч з рекрутером.
Як підготуватися до зміни роботи? На що звертати увагу при виборі ІТ-компанії? Що дізнатися ще до того, як ви потрапите на першу співбесіду? Відповіді на всі ці запитання дізнаєтеся на заході. Участь безкоштовна за умови реєстрації.
Впродовж лекції ви дізнаєтеся про адаптацію військових, цивільних осіб, дітей та батьків; емоційне вигорання; тривожний розлад та механізми психологічного захисту.
Новини та аналітика
Ринок праці продовжує бити рекорди: кількість вакансій збільшується, зарплата потроху зростає, конкуренція знижується, центр і південь України відновлюються. Але є нюанс — роботодавці побоюються кадрового голоду.
Депутати зареєстрували законопроєкт, за яким частину декрету батьки можуть бути з дитиною вдвох. Work.ua розповідає, скільки саме.
Думали, що тільки люди можуть залишитися без роботи? А от і ні. Завершилася кар'єра 100 одноруких роботів, які працювали в кафетерії Google. Сподіваємося, страйкувати машини не збираються.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment