Tuesday, June 13, 2023

Ого-го! Добірка з 46 гарячих вакансій від роботодавців. Дайджест Work.ua

Work.ua
Ого-го! Добірка з 46 гарячих вакансій від роботодавців
Ого-го! Добірка з 46 гарячих вакансій від роботодавців
Аж 46! Стільки вакансій, на які терміново шукають працівників (може, саме вас), надіслали роботодавці, коли Work.ua оголосив збір гарячих пропозицій роботи. Ми зібрали їх в супер-пупер-мега-добірці. Запрошуємо вас переглянути.
Докладніше
Роботи та грошей більше: у травні ринок праці перетнув позначку 90 тис. вакансій
Роботи та грошей більше: у травні ринок праці перетнув позначку 90 тис. вакансій
У травні роботи стало ще більше, конкуренція продовжує знижуватися, середня зарплата ще трошки підросла, а попит на робочі спеціальності зростає.
Докладніше
Заощаджуйте час при листуванні в месенджерах, завантажуйте стикери від Work.ua у Viber
Заощаджуйте час при листуванні в месенджерах, завантажуйте стикери від Work.ua у Viber
Одна наліпка може передати набагато більше, ніж найдокладніший опис 😉
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
На тих, хто цікавиться JavaScript, очікує обговорення важливих питань: як цій мові програмування вдається так довго утримувати пальму першості, у чому секрет та які її плюси й мінуси?
Дізнайтеся про основні аспекти колекцій в мові C#. Захід підійде для тих, хто вже має базові знання з мови програмування C# та бажає поглибити їх, дізнатися про нові функціональності та навчитися використовувати у своїй роботі.
Свіжі кейси та виклики поточного року від понад 45 доповідачів із приватних компаній та громадських організацій. Вони обговорюватимуть теми, які дійсно хвилюють маркетингову спільноту та допоможуть бізнесам адаптуватися до нових реалій.
Новини та аналітика
Вас приваблює робота в благодійних організаціях? А як щодо карʼєри в цій галузі? Прочитайте про важливі професії на Work.ua. Експерти з БФ «Діти Героїв» розповідають про цікаві, перспективні та дуже потрібні посади.
Студентів і випускників університетів запрошують на частково оплачуване стажування, де обіцяють надати корисні навички та перший професійний досвід роботи. Є перспектива подальшого працевлаштування.
Якщо рахувати у валюті, то найвища мінімальна заробітна плата в Україні була у 2021 році й становила приблизно 220 доларів. Зараз — 183 долари. Work.ua розповідає, як часто і на скільки підвищували мінімалку в Україні з 1997 року до 2023.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment