Tuesday, August 1, 2023

Як ухвалити фінальне рішення про працевлаштування. Дайджест Work.ua

Work.ua
Воно того варте? 4 поради, щоб ухвалити фінальне рішення про працевлаштування
Воно того варте? 4 поради, щоб ухвалити фінальне рішення про працевлаштування
Як розібратися у своїх запитах до майбутньої роботи, оцінити, чи підходить вам вакансія, та не втрапити на ненадійного роботодавця — практичні поради.
Докладніше
Начальник сказав, що мене не підвищать. Що робити далі?
Начальник сказав, що мене не підвищать. Що робити далі?
Як чинити, коли бос прямим текстом заявляє, що конкретно в цій компанії, конкретно на цій посаді або конкретно вам на підвищення годі розраховувати.
Докладніше
6 книг-провідників до кращої версії себе від HRD видавництва «Ранок»
6 книг-провідників до кращої версії себе від HRD видавництва «Ранок»
Кожна прочитана книга залишає відбиток на житті. Якісь історії надихають, деякі стають повчальним уроком, є ті, що змінюють світогляд. Окремий пласт літератури — книги, які стають провідниками, задають темп та рухають до змін.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
На безкоштовному івенті ви дізнаєтесь: як реадаптувати ветеранів у вашу команду та екологічно інтегрувати їхній бойовий досвід у бізнес, як реалізувати навички, отримані під час військової служби, у проєктах та які ресурси варто підготувати для ефективної підтримки ветеранів.
Ви розширите знання з фінансів та аудиту, дізнаєтесь, як керувати грошима, як працюють фінансові відділи успішних компаній, та зможете отримати від них офер.
Work.ua та освітній центр DAN.IT організовують безкоштовний «Марафон професій» для всіх, хто хоче перекваліфікуватися в ІТ-спеціаліста. Марафон триватиме 2 тижні. За цей час кожен учасник познайомиться з IT-сферою та спробує сили у програмуванні, дизайні, маркетингу, тестуванні, дата-аналітиці й рекрутингу.
Новини та аналітика
Міжнародний дослідницький холдинг 4Service провів дослідження за участі майже 9 000 українців, які виїхали за кордон через війну. Work.ua ділиться кількома цікавими результатами, що стосуються працевлаштування наших співвітчизників у інших країнах.
Мінсоцполітики долучилося до всесвітньої кампанії з висвітлення теми торгівлі людьми, щоб звернути вашу увагу на явище й нагадати про інструменти для захисту в таких ситуаціях. Ініціативу підтримує Work.ua та закликає українців подбати про власну безпеку.
Такими є дані дослідження, яке проводила команда застосунку для обміну корпоративними повідомленнями Slack. Вона опитала 18 149 роботодавців і співробітників із 9 країн.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment