Tuesday, November 21, 2023

Зарплатні очікування жінок до 20% менші, ніж у чоловіків. Дайджест Work.ua

Work.ua
Зарплатні очікування жінок до 20% менші, ніж у чоловіків: дослідження
Зарплатні очікування жінок до 20% менші, ніж у чоловіків: дослідження
Від 130 до 257 років — саме стільки часу, за оцінками різних міжнародних інституцій, знадобиться для подолання гендерного розриву в оплаті праці. Зʼясували, чи є нерівність на етапі формування зарплатних очікувань жінок та чоловіків.
Докладніше
Міноборони та Work.ua визначили стратегію співпраці
Міноборони та Work.ua визначили стратегію співпраці
Міністерство оборони України та Work.ua підписали меморандум про співпрацю в рамках проєкту «Рекрутинг». Мета — запустити систему сучасного підбору кадрів для ЗСУ та зробити наше військо ефективнішим.
Докладніше
5 пасивно-агресивних фраз, яких краще уникати на роботі (та й у житті)
5 пасивно-агресивних фраз, яких краще уникати на роботі (та й у житті)
Ми чули ці фрази ще з дитинства і звикли вважати їх цілком прийнятними. Однак насправді вони свідчать про те, що ви чи ваш співрозмовник налаштовані агресивно і стали на шлях конфлікту.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Мета заходу — надихнути молодь Запорізького регіону у розвитку бізнес-амбіцій, допомогти здобути необхідні знання для побудови успішної кар'єри у сфері підприємництва. На заході учасників чекатимуть виступи представників бізнесу, вакансії від провідних роботодавців, воркшопи із започаткування власної справи. Долучайтесь.
Новини та аналітика
Майже половина співробітників протягом першого тижня на новій роботі шкодує про прийнятий офер. Work.ua ділиться результатами дослідження про адаптацію працівників.
Згідно з новим соціологічним дослідженням, люди з інвалідністю стикаються з дискримінацією під час пошуку роботи та при працевлаштуванні, яке здебільшого має номінальний характер для виконання квоти.
Хто сказав, що перегляд фільмів не може бути справжньою роботою? Є одна компанія, яка готова заплатити тому, хто подивиться 25 різдвяних фільмів за 25 днів.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook threads
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment