Tuesday, January 9, 2024

Найпопулярніша вакансія року, шукачі-рекордсмени та зарплата в 500 000 грн. Дайджест Work.ua

Work.ua
Найпопулярніша вакансія року, шукачі-рекордсмени та зарплата в 500 000 грн: підсумки 2023 року від Work.ua
Найпопулярніша вакансія року, шукачі-рекордсмени та зарплата в 500 000 грн: підсумки 2023 року від Work.ua
У яких сферах точиться найвища конкуренція між шукачами? Через скільки днів після відгуку HR-и переглядають резюме? У який місяць найвищі шанси знайти віддалену роботу? Про все це — у новому дослідженні.
Докладніше
Яка різниця між CV (візиткою) та резюме
Яка різниця між CV (візиткою) та резюме
Часто CV та резюме використовують як синоніми. Проте наповнення цих документів все ж має значущу різницю. Як не проґавити свій шанс із вдалим відгуком на роботу, Work.ua розповіла експертка.
Докладніше
Подивитись ще статті
Новини та аналітика
Завершити всі справи до кінця року чи перенести пошук роботи й рекрутинг на сезон «після свят» — яку стратегію вибирали шукачі та роботодавці в грудні?
Щоб стати затребуваним спеціалістом, потрібно вдосконалювати свої навички та поглиблювати знання. Зокрема, вчитися працювати зі штучним інтелектом.
Винагорода за працю складається не тільки із зарплати. Додаткові переваги, як-от можливість працювати віддалено, може стати вирішальним чинником при виборі компанії. Але чи однаково шукачі та роботодавці ставляться до бенефітів?
Читайте нас у Telegram
instagram facebook threads
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment