Tuesday, June 28, 2022

10 ознак хорошого керівника. Дайджест Work.ua

Work.ua
10 ознак хорошого керівника
10 ознак хорошого керівника
Який він, начальник мрії? Work.ua виділив 10 якостей, які найчіткіше характеризують сильного керівника, щоб ви з легкістю могли зрозуміти, наскільки пощастило вашим підлеглим чи вам.
Докладніше
Як стати айтішником, якщо не маєш жодного уявлення про галузь
Як стати айтішником, якщо не маєш жодного уявлення про галузь
Ви чули, що в IT-галузі не лише вищі зарплати, а й не вистачає фахівців? Це справді так, тому ідея отримати IT-спеціальність приваблює багатьох. Але почати завжди непросто, якщо не знаєш, з чого.
Докладніше
Вийти на нову роботу без стресу — 7 коротких порад
Вийти на нову роботу без стресу — 7 коротких порад
Почуватися на роботі впевнено, навіть якщо це ваші перші дні, допоможуть поради від фахівця по роботі з персоналом.
Докладніше
Подивитись ще статті
Новини та аналітика
Зараз ринок праці належить роботодавцям, і, здавалося б, критерії відбору кандидатів на вакансії мають бути жорсткішими. Але результати опитування Work.ua свідчать про протилежне.
У рамках проєкту «Єдині» розпочався новий набір на безкоштовний онлайн-курс української. Якщо ви хочете перейти на державну мову, та турбуєтеся, що самотужки не впораєтеся, читайте, як записатися на курс і потрапити в коло однодумців.
Офіційно зареєстрованих безробітних, які упродовж 30 днів не знайшли роботу, залучатимуть до розборів завалів, будівництва захисних споруд, ремонтних чи сільськогосподарських робіт. Відповідний документ затвердив уряд.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment