Tuesday, May 14, 2024

Плітки на роботі: 7 методів уникнути драми в офісі та не стати крайнім. Дайджест Work.ua

Work.ua
Плітки на роботі: 7 методів уникнути драми в офісі та не стати крайнім
Плітки на роботі: 7 методів уникнути драми в офісі та не стати крайнім
Що робити, коли ви дізналися про щось, про що не мали знати? Або якщо не хочете брати участі в обговоренні чуток й тим паче поширювати їх, але вам важливо зберегти доброзичливі відносини з колегами?
Докладніше
Ламаємо мури: що заважає копірайтерам отримати роботу
Ламаємо мури: що заважає копірайтерам отримати роботу
Що шукачам-копірайтерам перешкоджає працевлаштуватися, а що навпаки може підвищити шанси? Своїми думками з Work.ua поділилася фахівчиня з онлайн-комунікацій, яка провела «роботу над помилками» разом із найдосвідченішими роботодавцями та замовниками.
Докладніше
Подивитись ще статті
Новини та аналітика
Апеляційний суд пояснив, чи звільняє наявність бронювання від обовʼязку зʼявитися до збірного пункту територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
9 травня відбулася зустріч роботодавців і представників влади у межах «Відкритих діалогів від Work.ua». Говорили про політики безбар'єрності та інклюзії, ветеранські політики, програми переходу від військової кар'єри до цивільного життя.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook threads
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment