Tuesday, June 11, 2024

Людей немає, а вакансій — тисячі: яким був ринок праці у травні. Дайджест Work.ua

Work.ua
Людей немає, а вакансій — тисячі: яким був ринок праці у травні
Людей немає, а вакансій — тисячі: яким був ринок праці у травні
Ринок праці у травні нагадував безлюдну пустелю: кількість шукачів та їхня конкуренція за вакансії стрімко падають. Натомість роботодавці пропонують все більше вакансій і навіть не думають знижувати оберти. Докладніше — у дослідженні Work.ua.
Докладніше
Кар'єра режисера, мистецтво та війна: Мстислав Чернов про шлях до «Оскара»
Кар'єра режисера, мистецтво та війна: Мстислав Чернов про шлях до «Оскара»
Work.ua поспілкувався з воєнним кореспондентом, відеожурналістом агенства Assossiated Press, режисером оскароносного документального фільму «20 днів у Маріуполі» Мстиславом Черновим.
Докладніше
Подивитись ще статті
Новини та аналітика
Закон передбачає офіційне закріплення статусу англійської мови як однієї з мов міжнародного спілкування в Україні. Що це означає для ринку праці та кому доплачуватимуть 10% за рівень В2?
«Сільпо» запрошує молодь на оплачуване стажування, де ви зможете здобути перший професійний досвід і розпочати карʼєрний шлях в одній з провідних компаній України.
Учасники зможуть безкоштовно відвідати понад 20 лекцій від експертів у галузі права та дізнатися більше про карʼєрні можливості в компанії.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook threads
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment