Tuesday, April 4, 2023

10+ оплачуваних вакансій волонтерів та працівників благодійних проєктів. Дайджест Work.ua

Work.ua
10+ оплачуваних вакансій волонтерів та працівників благодійних проєктів
10+ оплачуваних вакансій волонтерів та працівників благодійних проєктів
Якщо ви хочете знайти роботу чи підробіток і при цьому допомагати людям, ця добірка вакансій у благодійних організаціях та проєктах — для вас.
Докладніше
Досить уже тих помилок: позбуваємося хиб у резюме і спілкуванні
Досить уже тих помилок: позбуваємося хиб у резюме і спілкуванні
Перед вами справжній урок української: він «підсвітить» найтиповіші помилки, яких ви можете припускатися на письмі та в мовленні та зробить вашу мову чистішою.
Докладніше
Горіти, та не вигорати: як не втратити робочу ефективність під час війни
Горіти, та не вигорати: як не втратити робочу ефективність під час війни
Продовжуючи працювати під час війни, українці вимушені адаптуватися до нових, нестабільних умов. Це додає психологічного тиску та призводить до стану загальної пригніченості й загрожує вигоранням на роботі.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Всеукраїнська онлайн-конференція для керівників PMO, власників IT-компаній, Senior PMs. Тема обговорення — стабілізація в часи довготривалої війни та робота на ринку, що відновлюється. Також ви дізнаєтеся, які PMO-практики будуть актуальні навесні та влітку цього року.
Протягом лекції спікерки розкажуть, як культура може впливати на бренд та розвивати його, особливості цього процесу, чому важливо розуміти корені української культури, як вона розвивалась, як її зберегти та примножити.
Безкоштовна онлайн-конференція, де ви дізнаєтесь, чому SMM-фахівець завжди залишається затребуваним, як успішно просувати бренди в умовах нової реальності, як інтегрувати у свій бізнес сучасні технології та збільшити продажі. Реєстрація обов'язкова.
Новини та аналітика
А ви вже позначили в календарі дати цікавих подій для особистого та професійного зростання? Якщо ні, саме для вас Work.ua разом з партнерами зібрали добірку івентів про лідерство, керування змінами та сучасні технології.
На Work.ua впровадили штучний інтелект в систему управління наймом (СУН) для роботодавців. Як на це відреагували роботодавці.
У межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я, ініційованої Оленою Зеленською, зʼявилися сайт та сторінки в соцмережах про ментальне здоровʼя.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment