Tuesday, April 18, 2023

13 гарячих вакансій без досвіду роботи. Дайджест Work.ua

Work.ua
13 гарячих і привабливих вакансій, де не потрібен досвід роботи
13 гарячих і привабливих вакансій, де не потрібен досвід роботи
Свіжа добірка вакансій від Work.ua. Працівники потрібні терміново і вам не обов'язково мати досвід — сміливо надсилайте відгуки 😉
Докладніше
Що роблять роботодавці, щоб зберегти в команді ВПО
Що роблять роботодавці, щоб зберегти в команді ВПО
Varus працевлаштував понад 700 переселенців упродовж війни та зберіг 50% цих працівників, які надалі змінили місцеперебування. Ми розпитали керівницю відділу по роботі з персоналом компанії, як це вдалося.
Докладніше
Українізація в IT: як зробити, щоб українська розквітла в колективі, коли основна мова роботи — інгліш
Українізація в IT: як зробити, щоб українська розквітла в колективі, коли основна мова роботи — інгліш
Спостереженнями та порадами ділиться гендиректор української IT-компанії, яка працює на український та закордонний ринки.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Сервіс під час війни набув зовсім іншого виміру та обсягу. Якими є сучасні критерії сервісу та як їх дотримуватись. Ці питання розкриє Оксана Марусич, експертка з сервісу та якісного обслуговування, сертифікована міжнародна бізнес-тренерка.
Цифрова трансформація — це не просто тренд. Це те, що приносить реальні вигоди для бізнесу. Про переваги цифрової трансформації та проблеми бізнесу, які розвʼязують IT-технології, ви дізнаєтесь під час лекції.
Поява ChatGPT актуалізувала низку питань у процесі інтелектуальної індустріалізації. Саме цей феномен, що обіцяє звільнити людину від багатьох слабкостей та обмежень, на лекції розкриє спікер Павло Таяновський.
Новини та аналітика
Українці, які проживають на тимчасово окупованих територіях, де ведуться бойові дії, не залишаться без пенсії. Новий закон гарантує їм право на пенсійне забезпечення в умовах воєнного стану. Дізнайтеся деталі.
В українців, які вимушено виїхали до сусідньої Польщі, за останні пів року помітно змінилися плани на повернення на батьківщину. Скільки наших громадян збираються лишитися за кордоном.
У Валенсії почався експеримент зі скороченням робочих годин. Work.ua розповідає, доки він триватиме і нащо потрібен.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment