Tuesday, May 2, 2023

10 термінових вакансій із зарплатою від 15 000 грн. Дайджест Work.ua

Work.ua
10 термінових вакансій із зарплатою від 15 000 грн
10 термінових вакансій із зарплатою від 15 000 грн
Work.ua знову склав для вас добірку вакансій. Це пропозиції для різних фахівців у різних містах або дистанційно. Компанії, що їх розмістили, потребують працівників терміново. Тож шукайте підходящу та мерщій відгукуйтеся!
Докладніше
Вас підвищили: про які пастки потрібно знати та як їх оминути
Вас підвищили: про які пастки потрібно знати та як їх оминути
Від того, як лідери пристосовуються до нової посади, залежить їхній успіх. Ділимося стратегіями успішного переходу на нову посаду на будь-якому етапі кар'єри.
Докладніше
Добірка корисних заходів, щоб отримати максимум знань у травні
Добірка корисних заходів, щоб отримати максимум знань у травні
Щоб ви могли провести останній місяць весни продуктивно та з користю, Work.ua склав добірку актуальних заходів, які максимально прокачають ваші навички.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
На заході ви дізнаєтесь про дієвий план адаптації менеджерів з продажів, який скоротить час стажиста на занурення в роботу та сприятиме максимально якісній підготовці фахівця.
Відвідайте шостий кейс-чемпіонат для студентів та випускників економічних/юридичних напрямків від «Делойт». Розвʼязуйте практичний кейс та отримайте запрошення на роботу. Реєстрація обов'язкова.
На лекції ви дізнаєтесь про сучасні методи письмової комунікації, найрозповсюдженіші помилки (та як їх виправити), методи збільшення конверсій відкриття імейлів.
Новини та аналітика
За словами віцепрем'єр-міністра Ірини Верещук, цього року щонайменше 10 тисяч внутрішніх переселенців мають перекваліфікуватися коштом держави. Де отримати ваучер, розповідає Work.ua.
Частка пенсіонерів, яка отримує менш як 3 000 грн на місяць, скоротилася з 39% до 30%.
За даними звіту, який оприлюднили на Всесвітньому економічному форумі в Женеві.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment