Tuesday, May 23, 2023

Неоплачувана хатня праця: скільки насправді коштує робота жінки/чоловіка, які «просто сидять вдома». Дайджест Work.ua

Work.ua
Неоплачувана хатня праця: скільки насправді коштує робота жінки/чоловіка, які «просто сидять вдома»
Неоплачувана хатня праця: скільки насправді коштує робота жінки/чоловіка, які «просто сидять вдома»
Work.ua підрахував, який економічний внесок робить один член сім'ї, якщо він сам виконує всі хатні обов'язки, щоб забезпечити комфортне життя родини.
Докладніше
Непідвладні: професії, які не можуть бути замінені штучним інтелектом. Принаймні найближчим часом
Непідвладні: професії, які не можуть бути замінені штучним інтелектом. Принаймні найближчим часом
Зараз ми перебуваємо в розпалі робочої революції та маємо реальну імовірність того, що роботи та штучний інтелект замінять людей на робочих місцях. Але є й ті професії, представникам яких не варто хвилюватися. Поки що.
Докладніше
Суперінструкція «Як знайти роботу»
Суперінструкція «Як знайти роботу»
Якщо ви шукаєте роботу, ця інструкція — для вас. Ви дізнаєтеся, як написати резюме та супровідний лист, пройти співбесіду та отримати бажану посаду. Виконайте усі пункти з цієї інструкції, і робота обов'язково знайдеться!
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Одна стаття в міжнародних медіа завдала збитків росії на 300 млн дол. Системна робота дозволяє робити до 10 публікацій в міжнародних ЗМІ на місяць. Як цього досягти, розкаже Олександра Паняк, яка 10 років займається комунікаціями з медіа. Спікерка поділиться темами й форматами, які цікаві міжнародним журналістам.
Зустріч для професійних SEO-фахівців та тих, хто тільки починає цікавитися просуванням. На вас чекають потужні доповіді від 10 найкращих SEO-практиків. Долучайтеся і дізнаєтеся багато цікавого та корисного.
На лекції режисер Олександр Ратій поділиться основами сторітелінгу: що таке «форма», за якою структурою працюють успішні історії, як сконструювати історію, якщо у вас параліч чистого аркуша, та застосувати «велику теорію» для маленьких завдань.
Новини та аналітика
Проєкт має на меті допомогти людям, які втратили роботу, зокрема внаслідок бойових дій, але мають бажання поглибити свої знання, розвинути нові навички або спробувати себе в новій професії.
Жінкам хочуть дозволити самостійно розподіляти дні декретної відпустки.
У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону «Про внесення змін до статті 8 Закону України "Про Державний бюджет України на 2023 рік" щодо підвищення розміру мінімальної заробітної плати».
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment