Tuesday, October 24, 2023

6 фраз на співбесіді, які натякають, що ви не отримаєте роботу. Дайджест Work.ua

Work.ua
6 фраз на співбесіді, які натякають, що ви не отримаєте роботу
6 фраз на співбесіді, які натякають, що ви не отримаєте роботу
Як одразу після інтерв'ю визначити, зацікавлений рекрутер у вашій кандидатурі чи ні? Деякі секретні фрази можуть натякнути, що посада вам не світить.
Докладніше
Чи можуть роботодавці не взяти вас на роботу через поганий кредитний рейтинг? Так, цілком
Чи можуть роботодавці не взяти вас на роботу через поганий кредитний рейтинг? Так, цілком
Ділимося, як саме ваше вміння розпоряджатися власними коштами може вплинути на працевлаштування.
Докладніше
Готові наймати людей з меншим досвідом: як роботодавці долають дефіцит кадрів
Готові наймати людей з меншим досвідом: як роботодавці долають дефіцит кадрів
Абсолютна більшість роботодавців відчуває нестачу шукачів та має в арсеналі різні методи розв'язання цієї проблеми. Які саме, розповідає Work.ua, який був партнером дискусії про людський капітал Київського міжнародного економічного форуму.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Долучайтеся до всеукраїнської офлайн-конференції для проєктних і продуктових менеджерів в IT. Дізнайтеся, як керувати проєктами та мотивувати команди віддалено в час довготривалої війни. За промокодом WORK діятиме знижка 15% на всі типи квитків.
На вас чекатиме обговорення теми стабілізації в часи війни та роботи на ринку, що відновлюється, а також які PM-практики будуть актуальні восени та взимку цього року. За промокодом WORK діятиме знижка 15% на всі типи квитків.
Можливість почути технічних лідерів продуктових та аутсорсних компаній, обмінятися досвідом та експертизою. Корисно буде всім, особливо СТО та техлідам різного рівня. Для аудиторії Work.ua передбачена знижка 15% за промокодом WORK.
Новини та аналітика
Як компанії готуються до можливої енергетичної кризи 2023-2024 і що пропонують співробітникам для стабільної роботи.
Щороку з'являються нові форми торгівлі людьми. У цей прибутковий бізнес, доходи якого прирівнюють до продажу зброї та наркотиків, постійно намагаються затягнути ще більше людей. Мінсоцполітики нагадує громадянам, як не потрапити до пастки.
У фокусі дослідження — людський капітал та дефіцит кадрів. Подолання цих викликів є критично важливим зараз і впливатиме на післявоєнну відбудову держави.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook threads
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment