Tuesday, October 3, 2023

Вакансій багато, а відгукуватися нікому. Дайджест Work.ua

Work.ua
16 вакансій, куди терміново шукають працівників
16 вакансій, куди терміново шукають працівників
Work.ua традиційно попросив роботодавців поділитися пропозиціями роботи, куди необхідно знайти нових працівників якнайшвидше. Зарплати в деяких вакансіях досягають від 40 до 75 тис. грн, тож скоріше надсилайте резюме!
Докладніше
Ринок праці в медицині сповнений вакансіями, на які нікому відгукуватися
Ринок праці в медицині сповнений вакансіями, на які нікому відгукуватися
Ринок праці в категорії «Медицина, фармацевтика» на перший погляд можна назвати взірцевими: вакансій більше, ніж до повномасштабного вторгнення, та й зарплати за останній рік зросли. Однак чи є кому займати вакантні позиції?
Докладніше
Історії працівників Work.ua, які зробили вибір захищати Україну
Історії працівників Work.ua, які зробили вибір захищати Україну
Work.ua висловлює найщирішу вдячність і глибоку пошану військовим, які відстоюють незалежність України та свободу всіх громадян держави.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Інтенсив для майбутніх IT-спеціалістів, який занурить учасників в епіцентр карʼєрних ІТ-можливостей та забустить в актуальних скілах сфери. Компанії-роботодавці підготували воркшопи про технології та професії, а кращі рекрутери проведуть тест-драйв CV усього за 20 хвилин. Участь безкоштовна.
Найбільша галузева конференція про просування в пошукових системах. Плануються доповіді на актуальні теми сучасної пошукової оптимізації: технічне SEO, лінкбілдінг, автоматизація, практичні поради та лайфхаки з просування на українському та міжнародних ринках.
Долучайтеся до всеукраїнської офлайн-конференції для проєктних та продуктових менеджерів в IT. Дізнайтеся, як керувати проєктами та мотивувати команди віддалено в час довготривалої війни. За промокодом WORK діятиме знижка 15% на всі типи квитків.
Новини та аналітика
Highload у партнерстві з Work.ua проводить голосування за найкращі кейси від компаній, що підтримують людей, постраждалих від воєнних дій, допомагають ЗСУ, піклуються про співробітників і з упевненістю дивляться в майбутнє.
Проблеми ментального здоровʼя — один із викликів, з якими зіткнулися українці під час повномасштабного вторгнення. За різними оцінками ВООЗ та МОЗ, психологічної допомоги потребують від 9 до 15 млн українців. Чи реагує ринок праці на ці виклики?
Проходження інтернатури у компанії роботодавця для співробітника — це зручний спосіб навчатись, набиратись досвіду та професійно розвиватись. Work.ua ділиться, хто і як може взяти участь у програмі з навчання.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment