Tuesday, February 13, 2024

Гендерна рівність та висока конкуренція: підбиваємо перші підсумки військового рекрутингу. Дайджест Work.ua

Work.ua
Гендерна рівність та висока конкуренція: підбиваємо перші підсумки військового рекрутингу
Гендерна рівність та висока конкуренція: підбиваємо перші підсумки військового рекрутингу
У грудні 2023 року Work.ua розробив функціонал для залучення спеціалістів у Сили оборони. У першому дослідженні військового рекрутингу зʼясували, чи є такий підхід ефективним і чи готові шукачі долучитися до захисту держави.
Докладніше
День усіх закоханих у роботу, або 6 причин любити свою професію
День усіх закоханих у роботу, або 6 причин любити свою професію
40 годин на тиждень — стільки часу в середньому люди присвячують роботі. І те, чи любимо ми свою справу, значно впливає на якість життя. Розповідаємо, чи відчувають українці match зі своєю професією та що робить щасливими наших співробітників.
Докладніше
Подивитись ще статті
Новини та аналітика
Такі дані оприлюднив Український ветеранський фонд під час презентації дослідження актуальних потреб та бачення можливостей для кар'єрного і професійного зростання серед ветеранів.
Work.ua і Мінветеранів ініціювали ділову зустріч з роботодавцями. Мета — надати українському бізнесу інформацію про державні програми адаптації та працевлаштування ветеранів, і налагодити зв'язки. У новині — презентації й корисні посилання.
Право не відповідати на телефонні дзвінки та повідомлення від керівників у вільний від роботи час уже отримали працівники у деяких країнах Європейського Союзу. Подібне рішення планують ухвалити й в Австралії.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook threads
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment