Tuesday, June 15, 2021

Як повноцінно відпочити 19 днів цього літа при 8-денній відпустці. Дайджест Work.ua

Work.ua
Як повноцінно відпочити 19 днів цього літа при 8-денній відпустці
Як повноцінно відпочити 19 днів цього літа при 8-денній відпустці
Work.ua розповідає, як продовжити собі це літо, двічі відпочивши по 9-10 днів, використовуючи всього по 4 дні відпустки. Складно? Зараз розберемося.
Докладніше
Тільки не «комунікабельний»: як написати резюме, яке ейчар не відправить у спам
Тільки не «комунікабельний»: як написати резюме, яке ейчар не відправить у спам
Втомилися чекати хороших пропозицій від рекрутерів і приймати відмови, переписувати резюме та думати, як його поліпшити? Поради від HRD Work.ua Ольги Тарасевич допоможуть створити змістовну професійну візитку.
Докладніше
5 професій, для яких ну ду-у-уже потрібна англійська: скільки платять, якщо знаєш мову
5 професій, для яких ну ду-у-уже потрібна англійська: скільки платять, якщо знаєш мову
Спільно з експертами компанії EnglishDom підготували матеріал про високооплачувані професії, пов'язані з англійською мовою. Ще й вказали вилки зарплат.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Мрієте побудувати кар'єру у сфері IT? Це можливо навіть без глибоких технічних знань! На вебінарі ви дізнаєтеся все про найактуальнішу нетехнічну спеціальність — професію IT-рекрутера.
Конференція у форматі кейс-стаді про цифрові продукти. Мінцифра, Reface, GlobalLogic, Genesis й не тільки ділитимуться досвідом створення цифрових продуктів. Промокод на знижку 15% — workua.friends.
5 потоків: Business, Digital, SEO, Affiliate, Online Ads & Analytics; вільне переміщення двома локаціями; 40+ топових спікерів; 1500+ учасників. Промокод на знижку 10% — work_ua_8P.
Новини та аналітика
Минулого тижня Україна зробила два великих кроки у бік переходу трудової документації в електронний формат. По-перше, набув чинності перехід на електронні трудові. По-друге, Мінцифра запустила е-лікарняні. Work.ua докладніше розповідає про обидві події.
В Україні проводять дослідження серед студентів і випускників щодо українського ІТ-ринку. За участь обіцяють подарунки.
Компанія «Київстар» проводить набір студентів, які хочуть якомога раніше почати свій професійний шлях, на щорічне стажування. Кого запрошують та що треба, щоб узяти участь у відборі, — Work.ua дізнався деталі.
Читайте нас у Telegram
facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment