Tuesday, June 22, 2021

Виграйте приз за історію зі співбесіди. Дайджест Work.ua

Work.ua
Даруємо подарунки за найдивніше запитання на співбесіді
Даруємо подарунки за найдивніше запитання на співбесіді
З вас — найдивніше запитання, яке вам коли-небудь ставили на співбесіді, з нас — поради, як покращити ваше резюме, брендовані рюкзаки, блокноти та ручки. Подробиці шукайте за посиланням 😉
Докладніше
Мене хочуть звільнити. Що робити?
Мене хочуть звільнити. Що робити?
Ви запідозрили, що роботодавець готується до вашого звільнення? Не панікуйте. Краще почитайте поради Work.ua про те, як чинити в таких ситуаціях. І починайте діяти.
Докладніше
12 порад від HR-спеціалістів StarLightMedia та Uklon, які допоможуть блискуче пройти співбесіду
12 порад від HR-спеціалістів StarLightMedia та Uklon, які допоможуть блискуче пройти співбесіду
Якщо ви знаходитесь у пошуку нових кар'єрних можливостей або готуєтеся до співбесіди, обов'язково скористайтеся порадами фахівчинь, які займаються підбором персоналу. Вони діло кажуть.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Хочете отримати посаду IT Sales Manager? Курс SalesMan від IAMPM — це реальна практика IT-продажів з програмою, адаптованою під ваш початковий досвід і завдання. Ви зможете опанувати професію, навчитися налаштовувати воронки та вигравати угоди.
Якщо ви любите вчитися і людей, хочете бути лідером та завжди в центрі подій, професія HR-менеджер — саме для вас. На вас чекає: 84 години навчання, 8 тренерів — HR-експертів, 100% працевлаштування.
5 потоків: Business, Digital, SEO, Affiliate, Online Ads & Analytics; вільне переміщення двома локаціями; 40+ топових спікерів; 1500+ учасників. Промокод на знижку 10% — work_ua_8P.
Новини та аналітика
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль оголосив на засіданні парламенту, що карантин продовжено до кінця літа. Та через те, що вся територія України зараз перейшла в «зелену зону» по захворюваності коронавірусом, вводяться послаблення.
Work.ua та проєкт «Практичні поради з людинознавства» запускають освітню кампанію «Все про Pet-friendly офіси» і шукають героїв — компанії, які готові ділитися досвідом створення робочого простору, дружнього для домашніх улюбленців.
Сервіс Airbnb запустив програму «Живіть де завгодно на Airbnb» і шукає людей, яким обіцяє оплатити житло і транспорт під час подорожей. Що потрібно буде робити натомість — читайте на Work.ua.
Читайте нас у Telegram
facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment