Tuesday, June 8, 2021

30+ вакансій для літньої роботи-2021. Дайджест Work.ua

Work.ua
Мегадобірка вакансій для літньої роботи-2021: понад 30 пропозицій
Мегадобірка вакансій для літньої роботи-2021: понад 30 пропозицій
Ось і настало літо, і на Work.ua з'явилося безліч цікавих вакансій для сезонної роботи. Ми зробили для вас мегадобірку таких вакансій — 30 привабливих пропозицій провести літо в атмосфері відпочинку та заодно заробити. Мерщій шукайте свою!
Докладніше
Як ви шукаєте роботу?
Як ви шукаєте роботу?
Будь ласка, пройдіть коротке опитування. Це займе лише кілька хвилин, а наприкінці на вас чекає приємний бонус — чеклист, щоб покращити пошук роботи вже зараз 🙂
Докладніше
15 пісень про роботу і не тільки
15 пісень про роботу і не тільки
Плейлист, що допоможе працювати весь тиждень на мажорній ноті 🎼
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Агентство Netpeak RadASO організовує онлайн-конференцію з кейсами мобільних додатків з App Store Optimization (ASO) та Apple Search Ads (ASA) — Up My App. З доповідями виступлять спікери з Rakuten Viber, Flo, Mail.ru Group, Raters і Netpeak RadASO.
IT Dnipro Community запрошує юристів, управлінців і власників ІТ-бізнесу на офлайн-мітап! Учасники обговорять актуальні питання та розглянуть кейси у сфері ІТ-юриспруденції.
Не пропустіть перший в Україні міжнародний форум сталості. На вас чекають практичні сесії, знання та робочі кейси зі сталого розвитку від світових експертів. Бонус — сертифікат.
Новини та аналітика
Банківська інфраструктура України не готова до переходу на виплату пенсій виключно на банківські картки. Тому відповідну постанову скасували. Work.ua ділиться подробицями.
У вересні більшість співробітників компанії повинні знову працювати з офісу. Самі співробітники не в захваті від нового правила, деякі навіть зважуються на звільнення.
Фахівці компанії ElectricalDirect проаналізували 20 млн робочих місць і дізналися, які професії можуть замінити роботи та автоматичні системи. Work.ua пропонує перевірити, чи є серед них ваша.
Читайте нас у Telegram
facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment