Tuesday, March 15, 2022

Вакансії, на які терміново потрібні працівники. Дайджест Work.ua

Work.ua
Вакансії, на які терміново потрібні працівники
Вакансії, на які терміново потрібні працівники
Навіть в умовах воєнного часу компанії не зупиняють пошук співробітників. У багатьох організаціях частина штату вирушила захищати Батьківщину, шукають людей, які могли б перебрати на себе їхні обовʼязки.
Докладніше
Чи можуть вас звільнити під час воєнного стану та що робити, коли це сталося
Чи можуть вас звільнити під час воєнного стану та що робити, коли це сталося
Зараз, під час війни багато кого бентежить питання щодо роботи. А чи може керівництво мене звільнити? А чи будуть виплачувати заробітну плату? На всі ці запитання Work.ua дає відповідь.
Докладніше
Провина вцілілого: як розпізнати та боротися
Провина вцілілого: як розпізнати та боротися
Синдром провини вцілілого — те, що трапляється з багатьма українцями у зв'язку з воєнними подіями. Ми зібрали рекомендації щодо боротьби з ним.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Мета online-лекції — надати учасникам практичні інструменти та прості в застосуванні методи, які допоможуть визначити й балансувати емоційний стан, забезпечити емоційну рівновагу задля підвищення власної здатності зосереджуватися, правильно розставляти пріоритети та ухвалювати правильні рішення. Спікерка — Карен-Марі Крагелунд, MBA-експерт з управління змінами та організаційного менеджменту.
Серія онлайн-зустрічей, мета яких — обмін важливими новинами, обговорення технік психологічної сталості для себе та близьких. До кожного «Теплого зв'язку» залучені експерти з різних галузей, що допомагають бути в ресурсі. Чекають на всіх охочих щовівторка та щоп'ятниці о 10:30 за київським часом.
Бій виграє ЗСУ, а війну — економіка. І фахівцям сфери людських ресурсів, потрібно знати, як працювати у нових умовах. Запрошені HR-и з різних компаній України розповідатимуть, що зроблено вже і куди рухатися далі. Ви матимете змогу поділитися досвідом, як бути корисним у своїй компанії зараз, у період війни в Україні.
Новини та аналітика
Зібрали корисні посилання на ресурси, які допоможуть розважити дітей під час перебування в укритті або якщо батьки працюють.
Як відреагував ринок праці України та українці на початку вторгнення Росії й що відбувається зараз.
Пресслужба «Укрпошти» повідомляє, що під час війни працює у звичайному режимі. Всі верстви населення можуть своєчасно отримати виплати. Як це зробити, розповідає Work.ua.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment