Tuesday, March 29, 2022

Як написати резюме різними мовами. Дайджест Work.ua

Work.ua
Як написати резюме німецькою, французькою, чеською, англійською, польською, латиською мовами
Як написати резюме німецькою, французькою, чеською, англійською, польською, латиською мовами
Щоб вам було простіше створити резюме й відгукуватися на пропозиції іноземних роботодавців, ми підготували переклад найпопулярніших термінів та фраз.
Докладніше
Під час воєнного стану трудові відносини можна буде призупинити
Під час воєнного стану трудові відносини можна буде призупинити
15 березня Верховна Рада ухвалила законопроєкт «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану». Він передбачатиме зокрема й тимчасове призупинення трудових відносин. Дізнайтеся, як це працюватиме.
Докладніше
Як жити далі, коли навколо війна
Як жити далі, коли навколо війна
Work.ua дає практичні поради, як адаптуватись до нових умов і легше пережити війну тим, хто зараз знаходиться у відносній тиші.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
На зустрічі спікерка Крістіна Голишева поділиться своїм досвідом рекрутингу в США: SoftServe, Google, Hirey. Розкаже про особливості ІТ-ринку, відповість на запитання щодо культурних відмінностей — комунікація з кандидатами та клієнтами зі США. Вартість — 400 грн. 100% зібраних коштів буде відправлено на підтримку армії України.
EBA Management Development Centre спільно з Іланом Харпам-Ротемом, доцентом Єльського факультету психіатрії та психології, заступником директора відділу оцінки в Національному центрі США з посттравматичного стресового розладу, запрошують до обговорення психопатології, пов'язаної з травмою, особливо ПТСР.
Серія онлайн-зустрічей, мета яких — обмін важливими новинами, обговорення технік психологічної сталості для себе та близьких. До кожного «Теплого зв'язку» залучені експерти з різних галузей, що допомагають бути в ресурсі. Чекаємо вас кожного вівторка та п'ятниці о 10:30 за київським часом.
Новини та аналітика
24 березня стартував віртуальний забіг RUN WITH UKRAINE ONLINE. Організатори, Run Ukraine, запрошують усіх, хто має можливість, долучитися до ініціативи, щоб підтримати Україну та зібрати кошти на допомогу ЗСУ.
Про це повідомив Президент України на своїй офіційній сторінці. Тепер можливостей допомогти стало ще більше. Work.ua дізнався деталі.
Кабінет Міністрів України скасував поділ на карантинні зони та норму, яка передбачала відсторонення від роботи працівників без курсу щеплення проти COVID-19.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment