Tuesday, March 22, 2022

Добірка гарячих вакансій у містах України. Дайджест Work.ua

Work.ua
Добірка гарячих вакансій у містах України
Добірка гарячих вакансій у містах України
Зараз для багатьох українців потреба заробляти є однією з пріоритетних. Безперебійна робота підприємств дуже важлива й для економіки країни. Тому ми знову підготували добірку гарячих вакансій.
Докладніше
Як мені стати волонтером: ідеї, контакти, актуальні вакансії
Як мені стати волонтером: ідеї, контакти, актуальні вакансії
Чи правда, що волонтерських місць уже немає? Як все ж долучитися до допомоги? Які актуальні пропозиції наявні зараз? В усьому цьому вирішив розібратися Work.ua.
Докладніше
Уряд реалізує програму допомоги українцям, які вимушено покинули свої домівки
Уряд реалізує програму допомоги українцям, які вимушено покинули свої домівки
Вона охоплює фінансову допомогу, надання роботи та житла — загалом три напрямки. Дізнайтеся, що саме передбачено за кожним з них.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Благодiйний вебінар про ключові аспекти та особливості налагодження рекрутингу в країнах Латинської Америки. Спiкер — Даша Данченко, 8 років в Technical Recruitment та HR. Вебінар українською мовою. Після реєстрації ви отримаєте лінк на оплату — 400 грн. 100% зiбраних коштiв пiдуть на пiдтримку армiї.
Ключові теми вебiнару: специфіка польського ринку праці та типи контрактів для найму співробітників, налагодження механізмів релокації. Для учасників People First Club івент безкоштовний, але вони теж можуть зробити свій благодійний внесок (400 грн). Усі кошти пiдуть на пiдтримку української армiї.
На лекції розповідатимуть про переживання серйозних змін у житті, вплив стресу на організм, як розуміння чужих стратегій подолання може мати вирішальне значення для розробки набору інструментів стійкості, як підтримати інших під час кризи. Спікерка — Шеріл Айзекс, дипломований психолог. Лекція англійською.
Новини та аналітика
Work.ua дізнався, які видавництва та книжкові платформи відкрили доступ до книжок усім українцям безкоштовно. Читайте самі, читайте вголос діткам та близьким, відволікайтесь та відволікайте їх.
Перша леді Олена Зеленська поділилася порадами щодо того, як українцям за кордоном вберегтися від пасток, розставлених торгівцями людьми.
Кабмін запустив програму, за якою компанії з територій, де ведуться найактивніші бойові дії, можуть перевезти виробництво та співробітників у безпечніші області — на Західну Україну.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment