Tuesday, July 26, 2022

10 вакансій для працівників без досвіду та резюме. Дайджест Work.ua

Work.ua
10 вакансій для працівників без досвіду та без резюме
10 вакансій для працівників без досвіду та без резюме
Немає досвіду і резюме? А якщо ми покажемо, що навіть за таких умов можна знайти роботу? Work.ua дібрав для вас 10 актуальних вакансій.
Докладніше
Все, про що ви хотіли знати: Work.ua відповідає на запитання шукачів
Все, про що ви хотіли знати: Work.ua відповідає на запитання шукачів
Як створювати резюме? Де отримати досвід роботи та де зараз її шукати? На ці та інші запитання відповідають наші експерти зі сфери HR та рекрутингу.
Докладніше
Як компанії підтримують співробітників, допомагають Україні та чого їх навчила війна
Як компанії підтримують співробітників, допомагають Україні та чого їх навчила війна
Coca-Cola та JYSK розповідають про сміливість працювати під час війни й тримати бізнес-фронт. Дізнайтеся, хто з них не скорочував жодних позицій, а хто допомагав фінансово, не ведучи обліку витрат.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Відвідайте яскраву онлайн-зустріч для HR-ів та керівників. Ви дізнаєтесь про індивідуальний та командний баланс, про зміну пріоритетів, стратегування, розвиток та інновації.
Хочете почати шлях у web-розробці? Приєднуйтеся до «Марафону ІТ-професій». За 7 днів ви створите власний сайт з нуля за допомогою сучасних та актуальних технологій.
Дізнайтесь, як скласти ефективне резюме, розберіть основні блоки технічного резюме та рекомендації щодо покращення CV. Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.
Новини та аналітика
Міністерство фінансів України не впевнене у можливості продовжувати планове підвищення «мінімалки» у 2023 році й пропонує залишити її на рівні 6 700 грн.
У межах вільного договору роботодавець і працівник на власний розсуд будуть врегульовувати відносини: самі визначатимуть систему та режим оплати праці, працевлаштування, звільнення, графік роботи, термін відпустки й вихідних.
За словами міністра Михайла Федорова, автоматичні послуги допомагають зекономити час державних реєстраторів.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment