Tuesday, July 12, 2022

Де підзаробити влітку 2022. Дайджест Work.ua

Work.ua
Яку сезонну роботу пропонують в Україні та за кордоном влітку 2022
Яку сезонну роботу пропонують в Україні та за кордоном влітку 2022
Work.ua зʼясовував, куди українці можуть влаштуватися на літню або сезонну роботу цього року. Розповідаємо й даємо посилання на більш як 15 вакансій.
Докладніше
Як заробляти більше, не виходячи із зони комфорту
Як заробляти більше, не виходячи із зони комфорту
Заощадження закінчуються, кредитні канікули у більшості банків — теж. Оцінюючи складну економічну ситуацію, українці розмірковують, як підвищити дохід, та не вигоріти від перенапруження. Зʼясовуємо, чи це реально.
Докладніше
2 реальні історії про перехід в IT
2 реальні історії про перехід в IT
Олександра та Валентин, світчери з компанії Luxoft, розповідають про свій досвід опанування IT-спеціальностей. Дізнайтеся, як це відбувається насправді.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Не пропустіть найбільшу конференцію з IT-права! Ви дізнаєтеся про стан IT-індустрії, наявні виклики для бізнесу та держави у воєнний час, поточні ініціативи.
EBA Management Development Centre спільно з Анастасією Остапенко запрошують взяти участь у лекції, на якій ви дізнаєтеся про роль інформаційної безпеки у захисті вашого бізнесу та практичні кроки із захисту важливої інформації для стабільної роботи компанії.
Хочете почати кар'єру в маркетингу? Приєднуйтесь до Marketing & PR School від STUD-POINT! За 14 днів ви розберетесь в основних трендах сфери, розвʼяжете практичний кейс та дізнаєтеся про кар'єрні можливості для джунів.
Новини та аналітика
Українських роботодавців планують звільнити від обов'язку платити середню зарплату співробітникам, яких призвали на службу в армію. Такий закон уже ухвалений депутатами й чекає на підпис президента.
За даними сайту з пошуку роботи Work.ua, кількість актуальних пропозицій досягла позначки 35 509 вакансій.
У Верховній Раді визначили перелік працівників, яким необхідно скоротити тривалість мінімальної відпустки.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment