Tuesday, July 5, 2022

5 актуальних вакансій з найвищою зарплатою. Дайджест Work.ua

Work.ua
5 актуальних вакансій із найвищою зарплатою
5 актуальних вакансій із найвищою зарплатою
250, 300, 400 тисяч гривень — яким фахівцям на Work.ua пропонують такі зарплати? Дізнайтеся про це з добірки найбільш високооплачуваних вакансій, які розміщуються просто зараз.
Докладніше
Які професії стануть актуальними після війни та де навчатися майбутнім фахівцям
Які професії стануть актуальними після війни та де навчатися майбутнім фахівцям
Вирішили розібратися, які фахівці знадобляться Україні після війни та де майбутні спеціалісти можуть отримати бажану освіту.
Докладніше
Як підтримати близьких і колег, не граючись у психолога
Як підтримати близьких і колег, не граючись у психолога
Екологічно спілкуватися з людьми, які тебе оточують чи зустрічаються на життєвому шляху, стає дедалі важче. Що з цим робити? Просто будьте як авокадо.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
EBA Management Development Centre спільно з професоркою Аміт Орен запрошують взяти участь у лекції, де ви дізнаєтеся, як правильний догляд за собою може дати відчуття безпеки та комфорту в кризові часи. Мова лекції — англійська.
На заході ви дізнаєтесь, як виміряти Employee Experience 10 000+ працівників; розберетесь, як організувати та провести опитування з нуля; зрозумієте, як перетворити отримані дані на реальні результати.
Організатори запрошують вас взяти участь у лекції з права та юриспруденції. Спікер Світлана Можарівська відповість на такі запитання: куди подати та коли можна отримати дозвіл на роботу; кому можна отримати посвідку на тимчасове проживання та інші.
Новини та аналітика
Найпоширеніші неправдиві чутки про призов жінок на військову службу. Ділимося подробицями.
Пройти відбір на безкоштовне навчання одній з 11 спеціальностей зі сфери ІТ українці зможуть вже у серпні 2022 року. Розповідаємо деталі проєкту та умови участі.
Війна зруйнувала наше звичне мирне життя, порушила всі плани, на законний відпочинок зокрема. Work.ua провів опитування й дізнався, що ж робитимуть українці влітку та як вони взагалі ставляться до відпусток під час воєнного стану.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment