Tuesday, October 4, 2022

10 вакансій на будь-який смак. Дайджест Work.ua

Work.ua
10 вакансій на будь-який смак
10 вакансій на будь-який смак
Work.ua публікує свіжу добірку вакансій, де кожен може знайти щось для себе. Ми вибрали пропозиції з різними умовами праці та заробітною платою.
Докладніше
Без води, але з портретним фото: як з першого разу створити успішне резюме
Без води, але з портретним фото: як з першого разу створити успішне резюме
Як написати резюме, яке привабить рекрутера, навіть якщо у вас немає досвіду: 4 поради для початківців.
Докладніше
Як правильно відсвяткувати День захисників і захисниць у компанії
Як правильно відсвяткувати День захисників і захисниць у компанії
Уже котрий рік поспіль ми святкуємо День захисників і захисниць України 14 жовтня. З огляду на те, що на цю дату припадають ще й Покрова, День українського козацтва й створення УПА, постає питання, кого саме треба вітати, як доречно і чим?
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Встигніть взяти участь у форумі, де експерти будуть обговорювати зміни, яких зазнала українська IT-індустрія у воєнний період та як стала окремим цифровим фронтом. Онлайн-участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.
Як врахувати тонкощі ситуації в маркетингових комунікаціях? На що насамперед звернути увагу? Як стати підтримкою та не викликати на себе негатив? Дізнаєтеся під час онлайн-лекції.
Спікер Вікторія Кравченко — маркетолог, співвласниця IPSM Procurement&Supply Management, розкриє поняття адаптивності, які саме метанавички корисні зараз і як їх можна розвивати в Україні та за кордоном.
Новини та аналітика
Додаткову грошову допомогу мешканцям звільнених населених пунктів передадуть у листопаді.
Менеджери навіть стали відстежувати, скільки працюють підлеглі. А ті, навпаки скаржаться на перепрацювання та вигорання.
Якщо ви шукаєте роботу, ця інструкція — для вас. Ви дізнаєтеся, як написати резюме та супровідний лист, пройти співбесіду та отримати бажану посаду. Виконайте усі пункти з цієї інструкції, і робота обов'язково знайдеться!
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment