Tuesday, October 18, 2022

11 гарячих вакансій для шукачів без досвіду і без резюме. Дайджест Work.ua

Work.ua
11 гарячих вакансій для шукачів без досвіду і без резюме
11 гарячих вакансій для шукачів без досвіду і без резюме
Нова добірка вакансій від Work.ua, які роботодавці позначили як гарячі.
Докладніше
4 приклади супровідних листів, які спрацюють
4 приклади супровідних листів, які спрацюють
Склали 3 приклади супровідних листів для пошуку роботи та додали ще 1 приклад-секретну зброю. Вважаємо ці послання, якщо не ідеальними, то близькими до бездоганності.
Докладніше
Як ми вчимося говорити українською. Досвід Work.ua
Як ми вчимося говорити українською. Досвід Work.ua
Ділимося, як ми у Work.ua підтримуємо прагнення колег і заохочуємо команди вивчати українську, спілкуватися державною мовою й що цікавого для цього впроваджуємо.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Спікерка Зоя Лобод, співвласниця digital-агенції LOBODS і SMM-консультантка, розкаже про новітні технології та нестандартні формати, а також поділиться основними трендами SMM-індустрії на наступний рік.
EBA Management Development Centre спільно з LCF запрошують вас взяти участь у лекції про актуальні питання застосування форс-мажору.
Нові реалії бізнесу в Україні диктують нові умови. Чому старі методи управління не працюють? Як правильно впроваджувати стратегічні зміни для ефективного результату? Про все це розкаже експерт у проведенні стратегічних сесій Ігор Заболотний.
Новини та аналітика
Ви знаєте дітей, чиї батьки зі зброєю в руках захищають Україну? Мережа приватних загальноосвітніх шкіл IT STEP SCHOOL веде прийом заявок на безплатне навчання таких дітей.
Зовсім скоро зграя «пташок» — 15 безпілотників «Валькірія», відправляться на фронт, щоб допомагати нашим захисникам і захисницям перемагати окупантів!
За допомогою нового підходу до рекрутменту компанія найняла 350 професіоналів із 1 000 потрібних. Що це за особливий метод, дізнавався Work.ua.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment