Tuesday, October 11, 2022

Три способи подолати тривогу. Дайджест Work.ua

Work.ua
Емоції під контролем: три способи подолати тривогу
Емоції під контролем: три способи подолати тривогу
Не почуваєтеся в безпеці, не знаєте, що робити та куди бігти? Щоб зрозуміти, як діяти холоднокровно, спочатку впорайтеся з тривожністю.
Докладніше
Інформаційна гігієна в умовах війни: як не допомагати ворогу
Інформаційна гігієна в умовах війни: як не допомагати ворогу
Війна в Україні має надважливу інформаційну складову. І кожен з нас своєю поведінкою в мережі може як боротися з ворогом, так і допомагати російським загарбникам, навіть сам того не підозрюючи.
Докладніше
7 життєствердних книжок, які дають віру в майбутнє
7 життєствердних книжок, які дають віру в майбутнє
Коли все навкруги здається не зовсім райдужним, візьміть до рук натхненну, радісну та приємну літературу. Видавництво «Фабула» рекомендує аж 7 таких книжок. Ці історії сповнені жаги до життя та віри в краще майбутнє.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
На лекції говоритимуть про універсальний алгоритм планування, який стане у пригоді будь-якій організації та допоможе краще готуватися до невизначеності різної природи у проєктах.
Не пропустіть хакатон про інноваційні рішення в умовах війни! Захід присвячений проблемам українських біженців від війни та має на меті створення мобільних застосунків для них. Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Головний приз — 50 000 грн!
Спікерка Зоя Лобод, співвласниця digital-агенції LOBODS, SMM-консультантка, поділиться основними трендами SMM-індустрії на наступний рік.
Новини та аналітика
Жінки, які мають професію, споріднену з відповідною військово-обліковою спеціальністю, можуть стати на військовий облік за власним бажанням.
У вересні ринок праці зріс на 16%, а конкуренція знизилася на 20%. Поступово ринок праці переходить від роботодавців до шукачів.
Добірка освітніх заходів цього місяця від Work.ua та партнерів — до вашої уваги. Тут події для рекрутерів, керівників, бізнесменів, а ще універсальні заходи для всіх, хто шукає знань та лайфхаків для продуктивності.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment