Tuesday, December 27, 2022

7 несподіваних речей, які ви встигнете зробити до Нового року. Дайджест Work.ua

Work.ua
7 несподіваних речей, які ви встигнете зробити до Нового року
7 несподіваних речей, які ви встигнете зробити до Нового року
Старий рік добігає кінця. Здавалося б, час запасатися подарунками, загадувати бажання та формувати цілі на наступний. Але не поспішайте. Є ще маса корисних речей, які ви встигнете зробити в грудні.
Докладніше
Від Другої світової до сьогодні: як змінювався жіночий офісний дрес-код протягом останніх 80 років
Від Другої світової до сьогодні: як змінювався жіночий офісний дрес-код протягом останніх 80 років
Як позначилися події жіночого руху за рівні права на офісному гардеробі, чому ділові образи жінок не так давно включали міні та декольте і чи доречно вдягати на роботу шкіряні штани — дізнайтеся зі статті.
Докладніше
Що дарувати колезі на Новий рік — 12 книжок про та для професіоналів
Що дарувати колезі на Новий рік — 12 книжок про та для професіоналів
Перед Новим роком буває чимало турбот. Зокрема, що подарувати колегам чи друзям, щоб зі смислом і корисно. Спрощуємо вам завдання й допомагаємо зекономити час на дозвілля: ось добірка книжок, які сподобаються вашому колезі.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Цей івент для вас, якщо ви хочете суттєво покращити своє особисте та робоче середовище у 2023. За допомогою коучингових технік cпікерка Оксана Смілка навчить, як ставити цілі, розбивати їх на окремі проєкти та дії, а головне — досягати. Захід безкоштовний.
Від настрою всередині компанії, рівня мотивації, згуртованості співробітників та командного духу залежить, чи зможе компанія вистояти. Які дієві нестандартні підходи використовувати для збереження здорового клімату в компанії? Дізнаєтеся про це під час онлайн-лекції.
Ви дізнаєтесь про стан світової економіки сьогодні та економіки України — якою вона була в минулому, якою є зараз і що на нас чекає в майбутньому.
Новини та аналітика
Work.ua провів опитування серед користувачів сайту і дізнався, якому графіку роботи вони віддали б перевагу: 8 годин на день протягом пʼяти днів чи 9,5 годин на день протягом чотирьох.
Невдовзі у військовослужбовців зʼявиться можливість сходити в оплачувану відпустку на 10 днів.
Більше ніяких куп документів на підпис. Усе відбувається через корпоративну програму, корпоративний чат-бот і «Дію». Що це за магія така — читайте у статті.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment