Tuesday, December 6, 2022

Вам не відповідають після співбесіди — що робити. Дайджест Work.ua

Work.ua
Вам не відповідають після співбесіди? Дієві поради, що із цим робити
Вам не відповідають після співбесіди? Дієві поради, що із цим робити
Work.ua розповідає, чому рекрутери компаній можуть не виходити з вами на зв'язок після співбесіди, як це можна виправити та чому таку поведінку не треба сприймати особисто.
Докладніше
6 правил: як шукати нову роботу, не звільняючись зі старої
6 правил: як шукати нову роботу, не звільняючись зі старої
Замислюєтеся над пошуком нової роботи? Але прощатися з нинішньою поки не готові? Схоже на план! Однак він спрацює, тільки якщо дотримуватися елементарних правил пошуку.
Докладніше
З генераторами та старлінком: бізнес відкрив 54 696 вакансій у листопаді, і в Херсоні теж
З генераторами та старлінком: бізнес відкрив 54 696 вакансій у листопаді, і в Херсоні теж
Попри блекаути, бізнес працює і надає робочі місця українцям. Найдинамічніше відновлюються прифронтові регіони, а звільнений Херсон зріс за кількістю вакансій майже втричі. Роботодавці почали приваблювати шукачів генераторами й старлінком.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Живий майстер-клас для ВПО, на якому вчитимуть результативним комунікаціям з роботодавцем. У програмі: картина світу роботодавця; як ефективно презентувати себе; найчастіші помилки при проходженні співбесіди. Cпікер — Олег Демчик, президент Клубу професійних перемовників.
Хочете прокачатись у сучасному SEO? Приходьте на найбільшу галузеву конференцію, щоб послухати доповіді від топових спікерів на актуальні теми: технічне та продуктове SEO, лінкбілдинг, AI-генерація контенту, практичні поради та лайфхаки. Під час прямого ефіру будуть розігрувати подарунки.
На вас чекає обговорення питань про відновлення внутрішнього ресурсу задля перемоги життя, важливість уваги власному психічному здоров'ю, як справлятися, коли зовсім «накриває», та що допоможе відновити впевненість у собі — способи зняття емоційної напруги. Семінар проведе Оксана Пацеля, бізнес-тренерка, коуч, психолог-консультант з психічного здоров'я.
Новини та аналітика
Розвиватися та дізнаватися щось корисне завжди актуально й на часі. Work.ua разом із партнерами склав добірку заходів грудня для тих, хто спраглий до нових знань та нетворкінгу.
Work.ua провів опитування та дізнався, як часто шукачі не отримують зворотного зв'язку від роботодавців після співбесіди, та чому роботодавці не відповідають кандидату після інтерв'ю про рішення щодо нього.
Якщо ви шукаєте роботу, ця інструкція — для вас. Ви дізнаєтеся, як написати резюме та супровідний лист, пройти співбесіду та отримати бажану посаду. Виконайте всі пункти з цієї інструкції, і робота обов'язково знайдеться!
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment