Tuesday, December 13, 2022

Добірка вакансій для передноворічного підробітку. Дайджест Work.ua

Work.ua
Передноворічному підробітку бути! Вакансії для тих, хто шукає сезонну роботу
Передноворічному підробітку бути! Вакансії для тих, хто шукає сезонну роботу
На жаль, цього року не буде традиційних ялинок в центрі міста й різдвяних ярмарків, де кожен міг знайти собі тимчасовий підробіток. Але Work.ua дібрав 9 вакансій, які можуть забезпечити вам прибуток перед святами та протягом зимового сезону.
Докладніше
Досвід у резюме: що та як писати
Досвід у резюме: що та як писати
Резюме — це можливість швидко показати, чому вигідно буде найняти саме вас і наскільки ви підходите на вакансію. Як не проґавити цю нагоду? Що та як писати? Шукайте відповіді у статті.
Докладніше
76% українців вважають новорічні корпоративи недоречними, але більшість не проти обміну подарунками
76% українців вважають новорічні корпоративи недоречними, але більшість не проти обміну подарунками
Work.ua запитав у користувачів сайту, як вони ставляться до прикрашання офісу, обміну подарунками й організації святкувань цього року.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
На вас чекає обговорення питань про відновлення внутрішнього ресурсу задля перемоги життя, важливість уваги до психічного здоров'я. Як справлятися, коли зовсім «накриває», та що допоможе відновити впевненість у собі? Семінар проведе Оксана Пацеля, бізнес-тренерка, коуч, психолог-консультант.
Антон Маслов, VP of Operations в iDeals, поділиться: як суттєво покращити своє remote-середовище на особистому та корпоративному рівні. Також ви дізнаєтеся, як створити та покращити модель remote first компанії — у форматі практичного гайда.
Хочете розвиватися в digital-сфері та стати топовим спеціалістом у SEO-просуванні? Тоді ця конференція саме для вас! Головні теми: SEO, PR, репутація бренду та менеджмент у SEO й власному бізнесі. Безкоштовна реєстрація на сайті.
Новини та аналітика
Компанія вже випробовує штучний інтелект, який може оцінювати кандидатів та вирішувати, кого запросити на співбесіду.
Верховна Рада ухвалила Державний бюджет на 2023 рік. Work.ua зібрав найголовніші та найцікавіші цифри в новині.
З початком війни багато українців були змушені залишити рідну домівку, втратили роботу і почали замислюватися про зміну професії, а саме перехід в ІТ. Як компанії можуть надати початківцям підтримку, розповідає Luxoft.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment