Tuesday, January 3, 2023

Як навчитися шукати роботу за 10 хвилин. Дайджест Work.ua

Work.ua
Як шукати роботу на Work.ua
Як шукати роботу на Work.ua
Потрібно лише 10 хвилин, щоб навчитися використовувати усі можливості Work.ua та зробити пошук роботи максимально ефективним. Бо це всього 4 кроки.
Докладніше
Зростання зарплат, інтеграція ветеранів, скасування «чоловічих/жіночих» професій — 10 трендів ринку праці у 2023 році
Зростання зарплат, інтеграція ветеранів, скасування «чоловічих/жіночих» професій — 10 трендів ринку праці у 2023 році
Work.ua поспілкувався з HR-спеціалістами з 37 компаній та визначив ключові тренди ринку праці.
Докладніше
Як скласти план на рік, який вдасться виконати
Як скласти план на рік, який вдасться виконати
Кожного разу складаєте список завдань на новий рік, а підбиваючи підсумки, розумієте, що заплановане зовсім не збігається з реальністю? Можливо, якщо ви зміните підхід до планування, результат порадує більше.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Разом зі спікеркою Вірою Романовою у вас буде можливість обговорити планування в умовах невизначеності, зрозуміти, як влаштовані мислення й свідомість в умовах війни, розібрати основні механізми адаптації та побудови інфраструктури для реалізації робочих та особистих задач.
Від настрою всередині компанії, рівня мотивації, згуртованості співробітників та рівня командного духу залежить, чи зможе компанія вистояти. Які дієві нестандартні підходи використовувати для збереження здорового клімату в компанії? Дізнаєтесь про це під час онлайн-лекції.
Ви дізнаєтесь про стан світової економіки сьогодні та економіки України — якою вона була в минулому, якою є зараз і що на нас чекає в майбутньому.
Новини та аналітика
Щоправда, шляхом індексації.
Через повномасштабне вторгнення росії в Україну у 2022 році збільшилася кількість фрилансерів.
СЕО української IT-компанії Trionika про те, які ресурси вони вкладають у забезпечення роботи та підтримку команди зараз. І чи потрібно це взагалі в «айтішці», адже багато хто впевнений, що більшість фахівців виїхали та працюють з-за кордону.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment