Tuesday, January 24, 2023

Резюме та досвід не потрібні — 13 гарячих вакансій. Дайджест Work.ua

Work.ua
13 гарячих вакансій, на які можна відгукнутися без резюме та досвіду
13 гарячих вакансій, на які можна відгукнутися без резюме та досвіду
Терміново потрібна робота? Work.ua пропонує добірку гарячих вакансій від роботодавців, яким негайно потрібні співробітники. Щоб відгукнутися, вам не знадобиться досвід роботи або резюме.
Докладніше
Я більше до вас не хочу: як ввічливо скасувати співбесіду
Я більше до вас не хочу: як ввічливо скасувати співбесіду
Скасувати співбесіду так, щоб усі залишилися щасливі, можна. Розповідаємо як. І додаємо шаблон відмови та бонусні поради про пропущену співбесіду.
Докладніше
На ринок праці закинули зарплатні приманки
На ринок праці закинули зарплатні приманки
Work.ua відхилив понад 1 300 вакансій через завищені зарплати та закликав роботодавців дотримуватись принципів чесного найму, а шукачів — уважно розглядати вакансії.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Для всіх, хто хоче дізнатися більше про ІТ-професії, але не має бажання витрачати багато часу — ідеальна нагода долучитися до великого стріму в YouTube від Kharkiv IT Cluster. На марафоні ви познайомитеся з представниками провідних ІТ-компаній України та в експрес-форматі дізнаєтеся про 13 затребуваних ІТ-професій.
В умовах війни, яка триває, соціально-економічне відновлення бізнесу є незрозумілим. Проте необхідно зменшити подальші економічні втрати та зберегти стабільність підприємства, щоб не потрапити в «пастку конфлікту й бідності». Мова лекції: англійська.
Закупівлі є відносно молодою функцією у великих організаціях на ринку України та Європи, і деякі компанії все ще вимірюють ефективність закупівель розміром досягнутої економії. Проте функція закупівель здатна охопити набагато ширше коло переваг для компанії й мати комплексну додаткову цінність.
Новини та аналітика
У перші дні лютого 2023 року стартує безкоштовна навчальна програма для ветеранів і ветеранок з пошуку роботи та успішного проходження співбесіди.
У той час, як увесь експорт в Україні впав, ІТ-сфера стала єдиною, яка навіть виросла протягом 2022 року.
Якщо інше не вказано в трудовому договорі. Подробиці — на Work.ua.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment