Tuesday, January 17, 2023

Що казати близьким замість «не переживай». Дайджест Work.ua

Work.ua
5 фраз, які варто говорити замість «не переживай»
5 фраз, які варто говорити замість «не переживай»
«Викинь з голови», «не нервуйся», «махни рукою», «не парся» та інші фрази ми говоримо, думаючи, що показуємо людині свою участь і підтримку. Але насправді сприймаються вони інакше. Work.ua дібрав слова, якими й справді можна підтримати людину.
Докладніше
Час розкривати секрети: як рекрутери знаходять «свого» кандидата серед сотні відгуків
Час розкривати секрети: як рекрутери знаходять «свого» кандидата серед сотні відгуків
Бажаєте зазирнути за лаштунки найму й зрозуміти, про яких кандидатів мріють рекрутери, та зробити своєчасний чекап резюме? Читайте статтю.
Докладніше
Сучасна українська література — книжки, варті вашої уваги
Сучасна українська література — книжки, варті вашої уваги
Добірка книжок, які допоможуть розібратися в історичних, культурних, соціальних та політичних процесах в Україні й усвідомити, де ми зараз та як тут опинилися.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Тема багатошарова та різнопластова. Спікерка Оксана Шпиталь пропонує розглянути мотивацію з точки зору різних концепцій, щоб віднайти та зрозуміти принцип дії власного мотиваційного «двигуна».
Коли компанія вирішує трансформувати навчання своїх співробітників, перед HR- або L&D-відділом з'являється непросте завдання! Перехід від офлайн-тренінгів до онлайн- або змішаного навчання потребує вивчення нових підходів та інструментів. Ця сесія буде присвячена тому, що саме потрібно для ефективної трансформації навчання.
Адаптивність, розвиток гнучкості мислення, побудова внутрішньої опори та експрес-самопоміч у період турбулентності — основні теми для обговорення. Протягом лекції учасники працюватимуть з власною реальною ситуацією, відновлюючи ментальне, емоційне та фізичне здоров'я.
Новини та аналітика
Скоро в «Дії» має зʼявитися нова послуга — електронний військовий квиток. Чи означає це, що повістки тепер видаватимуть через застосунок, пояснили посадовці.
Програма компенсацій була затверджена у квітні 2022 року. З того часу більш ніж 10 000 підприємців працевлаштували 16 500 внутрішньо переміщених осіб та отримали за це компенсацію на суму 200 млн грн. Розповідаємо, як буде цього року.
Обидві компанії активно наймали працівників під час пандемії, коли зросла кількість замовлень на винос з McDonald's та доставки товарів з Amazon. Тепер з економічних причин штат вирішили зменшити.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment