Tuesday, July 25, 2023

15 вакансій із зарплатою від 15 000 грн. Дайджест Work.ua

Work.ua
15 вакансій із зарплатою від 15 000 грн
15 вакансій із зарплатою від 15 000 грн
Work.ua знову підготував для вас добірку вакансій на будь-який смак і з зарплатою не нижчою, а в деяких і набагато вищою, ніж 15 000 грн. Переглядайте цікаві пропозиції роботи та відгукуйтеся на вподобану якнайшвидше ⚡️
Докладніше
Коли вам може знадобитися характеристика з місця роботи
Коли вам може знадобитися характеристика з місця роботи
У цій статті Work.ua пояснює: чим відрізняється характеристика на працівника від рекомендацій роботодавця, коли у вас можуть попросити такий документ та як зазвичай складають характеристику з місця роботи.
Докладніше
70% шукачів не задоволені зарплатами тою чи іншою мірою
70% шукачів не задоволені зарплатами тою чи іншою мірою
Під час підготовки до масштабного дослідження зарплат Work.ua провів кілька опитувань стосовно зарплат серед шукачів і роботодавців.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Хочете дізнатися, як скласти резюме, щоб виділитися з тисячі інших кандидатів? Спікерка вебінару — Альона Вороніна, рекрутерка Work.ua, поділиться цінними порадами й розкриє ефективні методи підготовки та оформлення резюме.
Захід стане корисним для менеджерів команд та HR, які хочуть навчитися використовувати силу D&I, щоб допомагати бізнесу створювати круті продукти та сервіси.
До 28 липня на ITVDN можна пройти навчання за відеокурсом по Linux. Воно складається з 16 уроків. Доступ до курсу учні матимуть впродовж 10 днів.
Новини та аналітика
Оскільки в Україні зростають борги із виплати заробітної плати, народні депутати запропонували механізм, який має запобігти їхньому утворенню. Детальніше розповідає Work.ua.
Work.ua провів велике дослідження зарплат і виявив, наскільки різні міста та області залежні від подій на фронті та де зарплати підняли більше.
Про це нагадали у Держпраці. Розповідаємо, яким працівникам можуть встановлювати шестиденний робочий тиждень і чи підвищуватимуть при цьому зарплату.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment