Tuesday, July 18, 2023

Як здивувати рекрутера та отримати роботу своєї мрії. Дайджест Work.ua

Work.ua
Як здивувати рекрутера та отримати роботу своєї мрії
Як здивувати рекрутера та отримати роботу своєї мрії
Ділимося кроками, які допоможуть вам підготуватись до співбесіди, та покажемо, як вражати рекрутерів своєю кваліфікацією й переконати їх, що ви — найкращий кандидат.
Докладніше
Як порівняти з минулим роком, найбільше зростання зарплат — у психологів, курʼєрів та офіціантів
Як порівняти з минулим роком, найбільше зростання зарплат — у психологів, курʼєрів та офіціантів
У ході великого дослідження зарплат Work.ua виявив, які посади є найпопулярнішими в Україні у 2023 році та на скільки в них зросла зарплата впродовж року.
Докладніше
5 порад психолога про те, як впоратися зі стресом на роботі
5 порад психолога про те, як впоратися зі стресом на роботі
Що може стати причиною стресу на роботі? Як можна помітити в себе його ознаки та що зробити для подолання? Відповідає психолог.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
На семінарі ви дізнаєтесь, як успішно створити чат-бот для бізнесу, про його роль та потенціал у покращенні комунікації з клієнтами. А також розберете приклади вдалого застосування чат-ботів у проєктах. Участь безкоштовна.
На вас чекають практичні кейси спікерів — досягнення та помилки найкращих українських і закордонних спеціалістів індустрії. Глядачі матимуть змогу поставити свої запитання спікерам у чаті прямого ефіру. Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією.
Хочете дізнатись, як скласти резюме, щоб виділитися з тисячі інших кандидатів? Спікерка вебінару — Альона Вороніна, рекрутерка Work.ua, поділиться цінними порадами й розкриє ефективні методи підготовки та оформлення резюме.
Новини та аналітика
Work.ua дізнався, куди поїдуть українці на літній відпочинок, скільки людей налаштовані відправитися в закордонну поїздку, а скільки виберуть місцеві курорти. Ділимося результатами.
Деякі великі корпорації занепокоєні тим, що штучний інтелект може стати причиною витоку даних. Уже 12 компаній заборонили або наклали обмеження на застосування ChatGPT у роботі.
Оголошено набір персоналу для 29-ої Української антарктичної експедиції. Кого шукають, як відгукнутися та що чекає на майбутніх дослідників, розповідає Work.ua.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment