Tuesday, July 11, 2023

45 вакансій, на які дуже-дуже терміново шукають працівників. Дайджест Work.ua

Work.ua
45 вакансій, на які дуже-дуже терміново шукають працівників
45 вакансій, на які дуже-дуже терміново шукають працівників
Work.ua спитав роботодавців, на які вакансії їм потрібні працівники якнайшвидше, і з надісланих пропозицій сформував велику добірку. Тут 45 пропозицій роботи, шукайте серед них відповідну для себе та відгукуйтеся. Можливо, шукають саме вас.
Докладніше
Влітку в Україні стало ще більше роботи та зросли зарплати — дослідження Work.ua
Влітку в Україні стало ще більше роботи та зросли зарплати — дослідження Work.ua
У червні на ринку праці дещо знизилися темпи зростання і зменшилася кількість шукачів. Проте підросли зарплати, що є закономірною реакцією роботодавців на конкуренцію за кандидатів. У цілому ринок праці продовжує відновлюватись.
Докладніше
Скільки заробляють та де навчаються високооплачувані SEO-фахівці
Скільки заробляють та де навчаються високооплачувані SEO-фахівці
Work.ua разом з Collaborator розповідають, хто такі SEO-фахівці та де можна знайти корисну інформацію з SEO-тематики, яка допоможе розширити навички та забезпечити успіх у цій конкурентній галузі.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
На безплатному семінарі розповідатимуть про роль чат-ботів у бізнесах та їхній потенціал у покращенні комунікації з клієнтами, автоматизації процесів та збільшенні продуктивності. Також на заході представлять приклади успішного застосування чат-ботів у проєктах.
На безплатній конференції ви дізнаєтеся про найефективніші методи просування, використання ключових слів, налаштування рекламної кампанії, як оптимізувати свій сайт та багато іншого.
Спікерка вебінару — Альона Вороніна, рекрутерка компанії Work.ua. Вона поділиться цінними порадами, розкриє ефективні методи підготовки та оформлення резюме, що допоможуть вам виділитися серед конкурентів та забезпечать успішне проходження першого етапу відбору.
Новини та аналітика
Зараз в Україні економічно активними є близько 11,7 млн українців, але працюють з них тільки приблизно 7 млн. Work.ua розповідає, що це означає й чому країна має працювати на повернення працездатних громадян з-за кордону.
Трошки заплутану, але цікаву альтернативу стандартній п'ятиденці чи нашумілій чотириденці запропонували у Великій Британії. У чому суть, розбирався Work.ua.
Компанії GymBird терміново потрібен Chief Step Officer, який протягом місяця буде тренуватися та розповідати про свій досвід у соцмережах. Щоб отримати обіцяну винагороду, потрібно досягти результату в 10 000 кроків.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment