Tuesday, September 19, 2023

Учитель, психолог, юрист та ще 15 вакансій в IT-компаніях для не айтівців. Дайджест Work.ua

Work.ua
Учитель, психолог, юрист та інші вакансії в IT-компаніях для не айтівців
Учитель, психолог, юрист та інші вакансії в IT-компаніях для не айтівців
Щоб «увійти в IT» та здобути переваги роботи у цій галузі, не обовʼязково кидати свою професію та з нуля опановувати мови програмування. Адже IT-компанії потребують не тільки розробників. Можливо, у цій добірці й ваш квиток в айті?
Докладніше
Скільки треба працювати, щоб купити iPhone 15
Скільки треба працювати, щоб купити iPhone 15
Ціни на новинки Apple та їхня доступність для пересічної людини — один з показників рівня заможності населення. Work.ua підрахував, скільки потрібно працювати представникам різних професій у 2023 році, щоб купити 15 айфон.
Докладніше
Будуємо персональний бренд у LinkedIn за декілька кроків
Будуємо персональний бренд у LinkedIn за декілька кроків
Приблизно 8 із 10 сторінок професіоналів у LinkedIn майже не заповнені. Вони нічого не говорять про їхнього власника. Але якщо оформити свій профіль у LinkedIn всього лише раз, він працюватиме на вас й даватиме результат.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Ви дізнаєтеся, як провести трансформацію від Chief Problem Officer до Chief People Officer, вибудувати нетворк, відкрити для себе нові можливості та перспективи. Івент буде корисним для HRів, менеджерів і керівників всіх рівнів.
Впродовж всеукраїнської онлайн-конференції для проєктних та продуктових менеджерів в IT розповідатимуть про керування проєктами, дистанційну мотивацію команди та нададуть готові рішення від експертів.​ За промокодом WORK діятиме знижка 15% на всі типи квитків.
Nota Group оголошує про початок відбору на участь у безплатній програмі з професійного відновлення та повернення в професійне життя. Подати заявку на стажування можуть: бухгалтери, фінансові та бізнес-аналітики, кадровики, рекрутери, HR-спеціалісти, юристи та офіс-менеджери.
Новини та аналітика
Наприкінці сезону відпусток Work.ua дізнався, чи вдалося українцям відпочити цього літа та набратися сил для продуктивної роботи.
Ділимося основними думками про майбутнє освіти в України та чому її необхідно обговорювати та покращувати вже зараз.
Держпраці розпочала новий проєкт для підвищення обізнаності українців у сфері трудових відносин. Серія анімованих роликів буде корисною і для працівників, і для роботодавців.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment