Tuesday, September 5, 2023

Осінь пророкує роботу всім! 18 заманливих вакансій від роботодавців. Дайджест Work.ua

Work.ua
Осінь пророкує роботу всім! 18 заманливих вакансій від роботодавців
Осінь пророкує роботу всім! 18 заманливих вакансій від роботодавців
Work.ua традиційно запитав у роботодавців, на які вакансії їм терміново потрібні працівники, і з надісланих пропозицій сформував добірку. Тож нумо відгукуйтеся й знаходьте роботу, від якої отримуватимете задоволення!
Докладніше
«Шукаємо проактивного кандидата»: що це означає та як показати проактивність на співбесіді
«Шукаємо проактивного кандидата»: що це означає та як показати проактивність на співбесіді
Часто зустрічаєте у вакансіях таку вимогу, як «проактивність», але не до кінця впевнені, що це таке, чи є вона у вас та як показати її на співбесіді? Work.ua пояснює, про що мова та дає поради з самопрезентації.
Докладніше
5 чутливих запитань ветеранові та чесні відповіді на них
5 чутливих запитань ветеранові та чесні відповіді на них
Чи очікують ветерани особливого ставлення? Чи справді співробітники з військовим досвідом — це конфліктні працівники? А якщо знову мобілізують? На ці та інші запитання відверто відповів ветеран, диджитал-маркетолог Віктор Войтенко.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Спікер Алекс Веркуніч, Lead Technical Recruiter at Lyft, розкаже про стратегію та процес найму в компанії, про навчання кандидатів та перевірку їхніх компетенцій.
Мета події ― популяризувати український софт, підвищити рівень довіри до українських IT-рішень та назавжди відмовитися від російських програм. На вас чекатимуть понад 100 українських компаній-розробників.
Близько 20 спікерів з України, Америки, Канади та Європи розкажуть про сучасні підходи до аналізу даних та створення моделей машинного навчання.​
Новини та аналітика
Вчені пов'язують це з порушенням добового ритму життя людини.
Цьогорічне опитування Deloitte «Жінки на роботі: глобальна перспектива» свідчить про покращення гендерної рівності. Проте жінки все ще несуть набагато більшу відповідальність за домашні справи, що впливає на розвиток їхньої карʼєри.
Форуми, конференції, івенти, зустрічі та нетворкінг: Work.ua ділиться заходами від партнерів. Не проґавте можливість отримати нові знання та продуктивно провести перший місяць осені.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment