Tuesday, September 12, 2023

На яке авто можуть накопичити представники різних професій за 2-3 роки. Дайджест Work.ua

Work.ua
На яке авто можуть накопичити представники різних професій за 2-3 роки
На яке авто можуть накопичити представники різних професій за 2-3 роки
Work.ua розповідає, за який строк вчителі або маркетологи зможуть назбирати коштів, щоб придбати авто. А як бонус: експерт радить, на які марки й моделі точно варто звернути увагу.
Докладніше
На ринку праці — понад 100 000 вакансій, але кадрів бракує. Дослідження Work.ua
На ринку праці — понад 100 000 вакансій, але кадрів бракує. Дослідження Work.ua
Не дочекавшись осені, ринок праці України розпочав новий етап відновлення. В останній місяць літа встановлено рекорди за кількістю вакансій та розміром зарплат. Є й антирекорд — конкуренції шукачів за роботу.
Докладніше
10 найпоширеніших помилок, які псують вашу мовну репутацію
10 найпоширеніших помилок, які псують вашу мовну репутацію
«Вірно» чи «правильно», «вдача» чи «удача», «відмінити» чи «скасувати» або і так, і так можна? Дізнайтеся, як виправити ці та інші мовні хиби й зробити вашу українську бездоганною.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
На вас чекають виступи провідних експертів, економічні прогнози, тренди, цікаві кейси з управління дохідністю компанії, обговорення суперечливих питань взаємодії гравців ринку та інше. Для аудиторії Work.ua передбачена знижка — 10% за промокодом WORKUA10.
На конференції ви дізнаєтесь, які PMO-практики будуть актуальні восени та взимку цього року, обговорите стабілізацію в часи довготривалої війни та роботу на ринку, що відновлюється.​ За промокодом WORK діятиме знижка 15% на всі типи квитків.
Програма передбачає допомогу за трьома напрямами: професійне відновлення, професійна реалізація та особистісний розвиток. Nota Group сприятиме поверненню в професійне життя бухгалтерів, фінансових та бізнес-аналітиків, кадровиків, рекрутерів, HR-спеціалістів, юристів та офіс-менеджерів. Участь безкоштовна.
Новини та аналітика
Жінка була частиною масштабної схеми трудового шахрайства, яке оцінюють майже в 7 млн доларів.
Від 1,3 до 3,3 млн українських вимушених переселенців можуть залишитися за кордоном через довшу тривалість війни. Це вплине на економіку країни, яка втрачатиме до 6,9% свого ВВП щороку.
1 вересня 2023 року ПЦУ перейшла на Новоюліанський календар. Тож деякі державні свята, які пов'язані з християнськими традиціями, отримали нові дати.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua
AppStore GooglePlay

No comments:

Post a Comment