Tuesday, July 6, 2021

Гарячі вакансії із зарплатою від 15 000 до 50 000 грн. Дайджест Work.ua

Work.ua
Терміново потрібен: гарячі вакансії із зарплатою від 15 000 до 50 000 грн
Терміново потрібен: гарячі вакансії із зарплатою від 15 000 до 50 000 грн
Потужна добірка ну дуже гарячих пропозицій роботи від Work.ua. Цього разу ми знайшли 14 вакансій, на які терміново шукають фахівців. Роботодавці з усієї України та з різних сфер обіцяють хорошу зарплату і приємні «плюшки». Поспішайте відгукнутися!
Докладніше
7 фраз, які ніколи не говорять люди з високою самооцінкою
7 фраз, які ніколи не говорять люди з високою самооцінкою
Деякі люди показують невпевненість у собі, промовивши лише кілька слів. Якщо ви хочете виглядати впевнено, працюйте над своїм мовленням та уникайте фраз, які видають низьку самооцінку.
Докладніше
Мене не беруть на роботу через вік: розбираємося, що таке ейджизм і який він в Україні
Мене не беруть на роботу через вік: розбираємося, що таке ейджизм і який він в Україні
Ейджизм — це дискримінація за віком. Скільки вам має бути років, щоб стати жертвою такої дискримінації на роботі? Чи всі роботодавці судять за віком і чи свідомо це роблять? Чи все те, що здається ейджизмом насправді ним є? Work.ua шукає відповіді.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
5 потоків: Business, Digital, SEO, Affiliate, Online Ads & Analytics; вільне переміщення двома локаціями; 40+ топових спікерів; 1500+ учасників. Промокод на знижку 10% — work_ua_8P.
Стартуй кар'єру в маркетингу з STUD-POINT. Свіжі інсайти, практичні кейси та топові лектори. На фініші — два проєкти в резюме та джоб-офер найкращим.
Студентський кейс-чемпіонат від Deloitte. Розбирайтеся з фінансовими результатами й нюансами законопроєктів «Дія City» та отримайте запрошення на роботу.
Новини та аналітика
Минулого тижня уряд ухвалив постанову щодо впровадження сертифікатів для підтвердження того, що людина вакцинована, перехворіла на COVID-19, а також має негативний результат ПЛР-тесту.
Британський маркетолог Джей Біч успішно працевлаштувався завдяки відеороликам, в яких переспівав відомі пісні, замінивши слова на інформацію про те, що йому потрібна нова робота, і про свої вміння. Work.ua розповідає, що саме робив Джей.
Керівниця відділу навчання та розвитку персоналу Dnipro-M розповіла про те, за якими характеристиками вони відбирають людей у команду та як розвивають співробітників.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment