Tuesday, July 27, 2021

7 ефективних способів захистися від токсичних людей. Дайджест Work.ua

Work.ua
7 ефективних способів захистися від токсичних людей
7 ефективних способів захистися від токсичних людей
Слово «токсичний» використовують, коли говорять про начальника-критикана, нав'язливого приятеля чи нетактовних родичів. Хто такі токсичні люди насправді, чому спілкування з ними краще зводити нанівець та як правильно взаємодіяти — у цій статті.
Докладніше
Від ветерана до роботодавця: історія роботи, яка загартовує
Від ветерана до роботодавця: історія роботи, яка загартовує
Для ветеранів знайти себе та своє місце на ринку праці після повернення з фронту буває непросто. Про те, як вдалося це зробити головному копу Рівненщини Сергію Мерчуку, читайте у його відвертій розповіді.
Докладніше
І нащо мені та англійська? Розбираємося, чи варто вам починати/продовжувати вивчення іноземної
І нащо мені та англійська? Розбираємося, чи варто вам починати/продовжувати вивчення іноземної
Заняття з англійської сприймаються багатьма як приємний спосіб проведення дозвілля, який можна відкласти на невизначений термін, бо знадобиться чи ні — неясно. Так може, взагалі не вивчати той ленгвідж? Чи він все-таки важливий для кар'єри?
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Безкоштовний івент People First Club з Антоном Шуликом, фінансовим директором для підприємців. Ти зрозумієш, як працювати з фінансами та підвищиш свою цінність на ринку. Антон розкаже простими словами, для чого HR-у знати, що таке CashFlow, Balance та PnL, і як користуватись цими інструментами. Ти навчишся створювати HR-бюджет на практиці. Ми розберемо приклади бюджетів, а ще — відповімо на принципові запитання, які самі HR-и нечасто обговорюють між собою.
Просто роби простір. Протягом двох тижнів усі охочі містяни матимуть змогу відвідати низку неформальних освітніх заходів з наступних тем: сталий розвиток українських міст, кліматичні зміни, партисипація, інклюзивність, civic tech, соціальні інновації. Програма включає дискусії з українськими та європейськими агентами змін, дизайн-майстерні, воркшопи, презентації інноваційних проєктів та ініціатив, кінозали.
Підкори світ фінансів та аудиту цього літа! Двотижневий інтенсив для джунів, які хочуть працювати у світових компаніях. Лекції, кейси та практика. Найкращі отримають джоб-офер.
Новини та аналітика
Потрібні науковці, кухар, лікар, дизеліст-електрик, системний механік, сисадмін. Полярникам обіцяють платити близько 54 000 гривень на місяць. Work.ua ділиться подробицями.
Центр «Розвиток КСВ» та експертна платформа Career Hub представили результати свого дослідження «Future of Work 2030: як підготуватися до змін в Україні». В матеріалі — цікаві висновки дослідників.
Щасливчику, який пройде відбір, обіцяють заплатити 1000 фунтів стерлінгів тільки за те, що він буде їсти морозиво без цукру і ділитися своїми враженнями про смакові якості ласощів.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment