Tuesday, July 20, 2021

Відгук без резюме: 20+ вакансій із зарплатою 20 000 грн. Дайджест Work.ua

Work.ua
Відгук без резюме: 20+ вакансій із зарплатою 20 000 грн
Відгук без резюме: 20+ вакансій із зарплатою 20 000 грн
Ловіть свіженьку добірку цікавих вакансій, на які можна відгукнутися, навіть якщо ще немає резюме.
Докладніше
15 найкращих IT-роботодавців України — рейтинг MC.today і Work.ua
15 найкращих IT-роботодавців України — рейтинг MC.today і Work.ua
Цієї весни видання MC.today у співпраці з Work.ua опитало співробітників 123 компаній про те, наскільки їм подобається їхня робота і колектив, і на його основі склало рейтинг найкращих роботодавців 2021 року у сфері IT.
Докладніше
Як підготуватися до співбесіди, щоб потім не довелося червоніти
Як підготуватися до співбесіди, щоб потім не довелося червоніти
Про які важливі моменти ви могли забути, готуючись до співбесіди, та як не розгубитися вже на зустрічі з рекрутером — у цій статті.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Відвідайте 5 днів онлайн-лекцій про роботу рекрутерів в ІТ: від стратегії пошуку до job offer. Захід буде цікавим усім, хто шукає можливості роботи в ІТ-рекрутингу.
Студентський кейс-чемпіонат від Deloitte. Розбирайтеся з фінансовими результатами й нюансами законопроєктів «Дія City» та отримайте запрошення на роботу.
Просто роби простір. Протягом двох тижнів усі охочі містяни матимуть змогу відвідати низку неформальних освітніх заходів за такими темами: сталий розвиток українських міст, кліматичні зміни, партисипація, інклюзивність, civic tech, соціальні інновації. Програма містить дискусії з українськими та європейськими агентами змін, дизайн-майстерні, воркшопи, презентації інноваційних проєктів та ініціатив, кінозали.
Новини та аналітика
З 1 липня Податкова служба України почала перевірки роботодавців. Представники відомства без попередження відвідують компанії з метою виявити тих, хто не оформляє співробітників по закону.
Два роки тому в Україні набрав чинності закон «Про забезпечення функціонування української мови як державної». Його норми імплементуються поступово, і з 16 липня розпочався новий етап. Що зміниться — в новині.
Багато закордонних й українських компаній вже дозволили працівникам приходити на роботу зі своїми домашніми улюбленцями. Бо, як виявилось, це не лише весело, а й корисно — як для роботодавців і співробітників, так і для самих чотирилапих.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment