Tuesday, July 13, 2021

Моя жахлива співбесіда: дивні запитання, поцілунки й невмотивований сміх. Дайджест Work.ua

Work.ua
Моя жахлива співбесіда: дивні запитання, поцілунки й невмотивований сміх
Моя жахлива співбесіда: дивні запитання, поцілунки й невмотивований сміх
Зібрали для вас чималу колекцію запитань, які шукачі не очікували почути від рекрутерів, і реальних дивних ситуацій на співбесіді. У топі — прохання назвати дату народження, розповісти про знак зодіаку та своє ставлення до побиття співробітників.
Докладніше
5 підказок з української мови, що допоможуть писати грамотно
5 підказок з української мови, що допоможуть писати грамотно
Потужні мовні поради від редакторки Юлії Мороз стануть у пригоді тим, хто прагне написати грамотне резюме, супровідний лист та й взагалі дбає про чистоту своєї мови.
Докладніше
«Я вчитель і не планую змінювати професію!»: як одеський вчитель фізики завів блог на 775 тисяч підписників
«Я вчитель і не планую змінювати професію!»: як одеський вчитель фізики завів блог на 775 тисяч підписників
Work.ua розповідає історію видатного популяризатора фізики, чиї онлайн-уроки переглядають дорослі та діти з усього світу.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
На вас чекають виступи від 6 успішних спікерів, які розкриють тему лідерства з усіх сторін. А також на завершення десятого ювілейного форуму бухгалтерів та аудиторів можна буде долучитися до подіумної дискусії з найкращими бухгалтерами провідних компаній України. Вчитися треба в найкращих!
Безкоштовний захід від Програми реінтеграції ветеранів IREX, на якому учасники бойових дій отримають практичні поради, як знайти роботу, від соціально відповідальних роботодавців. Вони пройдуть співбесіди з різними представниками компаній, ознайомляться з вакансіями та отримають омріяні пропозиції співпраці.
Стартуйте кар'єру в маркетингу зі STUD-POINT. Свіжі інсайти, практичні кейси й топові лектори. На фініші — два проєкти в резюме та джоб-офер найкращим.
Новини та аналітика
Хочете прокачати свої скіли в рекрутингу, маркетингу, бізнесі, лідерстві та інших сферах, поки інші відпочивають? Зібрали для вас добірку крутих навчальних заходів, які неодмінно зроблять ваше літо продуктивним.
Уряд Ісландії завершив два дослідження із запровадження чотириденного робочого тижня, і вони показали «приголомшливий успіх»: ініціатива допомогла підвищити продуктивність та посприяла покращенню добробуту працівників.
Українська компанія Expolight шукає людину, яка «підсвітить» бренд, і обіцяє віддячити за вдалу рекомендацію.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment