Tuesday, August 10, 2021

Хочу грошей: 5 порад, як заробляти більше. Дайджест Work.ua

Work.ua
Хочу грошей: 5 порад, як заробляти більше
Хочу грошей: 5 порад, як заробляти більше
У цій статті ви знайдете надійні рекомендації, як стабільно підвищувати свій дохід кожні пів року-рік, працюючи в компанії або на себе.
Докладніше
Як вакцинуватися всім колективом
Як вакцинуватися всім колективом
Наприкінці липня понад 100 співробітників Work.ua отримали другу дозу вакцини від COVID-19. Ми скористалися можливістю щеплюватися цілими трудовими колективами й тепер ділимося досвідом та лайфхаками у цій статті.
Докладніше
Що почитати у відпустці: 7 книжок на будь-який смак
Що почитати у відпустці: 7 книжок на будь-який смак
Зібралися у відпустку? Час оновити свій букліст!
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Протягом інтерактивних сесій люди з інвалідністю поділяться своїм болем у користуванні інтернетом і комп'ютерними програмами, а роботодавці та представники сервісів побачать, як можна зробити цифрове робоче місце більш інклюзивним і зручним для всіх!
Не пропустіть найгарячішу IT sales-конференцію в цьому році. Ми зібрали для вас найкрутіших фахівців з IT sales, щоб прокачати ваші сейлз-скіли та поспілкуватися з найкращими сейлзами України. DSWORKUA — промокод на знижку 10%.
KidsBusinessForum для керівників дитячих освітніх проєктів! Дискусії про інновації в освіті, кейси, рішення, корисні знайомства — поштовх до розвитку бізнесу!
Новини та аналітика
Мінекономіки порахувало, що в Україні жінкам платять на 18% менше, ніж чоловікам, та ініціювало зменшення гендерного розриву в зарплатах. Work.ua розповідає подробиці.
Мета — підготуватися до майбутніх космічних польотів на Марс. Спойлер: членам екіпажу нікуди не доведеться летіти.
Pet-friendly — важливий тренд сучасної корпоративної культури, який може принести багато користі бізнесу. Але щоб було добре і тваринам, і людям, потрібно правильно увійти в цей формат.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment