Tuesday, August 3, 2021

Додаткові вихідні в серпні: коли відпочивати, а коли відпрацьовувати. Дайджест Work.ua

Work.ua
Додаткові вихідні в серпні: коли будемо відпочивати, а коли відпрацьовувати
Додаткові вихідні в серпні: коли будемо відпочивати, а коли відпрацьовувати
​​Цього місяця на українців чекає 4-денний вікенд. При цьому кількість робочих днів все ж не зміниться, тому що позачерговий вихідний доведеться відпрацювати.
Докладніше
Гарячі вакансії: 10 компаній, понад 20 пропозицій, зарплата від 10 000 грн
Гарячі вакансії: 10 компаній, понад 20 пропозицій, зарплата від 10 000 грн
Зустрічайте нову добірку вакансій. Work.ua звернувся до роботодавців напряму й попросив поділитися гарячими вакансіями. Сумнівів немає, ці пропозиції термінові, там на кандидатів чекають з розпростертими обіймами.
Докладніше
Де взяти $3,4 млн на завод у Києві: історія факапів та успіхів
Де взяти $3,4 млн на завод у Києві: історія факапів та успіхів
У червні автори статей для Work.ua побували на великий IT-конференції iForum-2021, де познайомилися з Данилом Тонкопієм, співзасновником компанії Delfast, якій вдалося зібрати $3,4 млн краудфандингом в Україні. Читайте текстову версію виступу Данила.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Підкори світ фінансів та аудиту цього літа! Двотижневий інтенсив для джунів, які хочуть працювати у світових компаніях. Лекції, кейси та практика. Найкращі отримають джоб-офер.
Плануєте з користю провести літо? Шукаєте однодумців, щоб обговорити актуальні проблеми, які наболіли? Хочете прокачати релевантні навички сьогодення на цікавих воркшопах? Якщо хоча б двічі ви відповіли «так» — гайда до нас.
Не пропустіть найпрестижніший бізнес-нетворкінг країни! Перші особи великого бізнесу Одеси, інвестори, сучасні політики, лідери думок, спікери з Європи. 100% корисного контенту про бізнес, інвестиції та розвиток Одеси. Після офіційної частини всі учасники заходу запрошені на вечірку в найкращий пляжний клуб міста Mantra Beach Club, де у всіх буде можливість поспілкуватися в неформальній атмосфері.
Новини та аналітика
Головний санітарний лікар України Ігор Кузін закликав українців вакцинуватися: крім імунітету, вони можуть отримати додаткові вигоди.
4 жертви торгівлі людьми розповідають свої історії в аудіосеріалі, який можна прослухати безкоштовно. Де та як це зробити, розповідає Work.ua.
Глава відділу маркетингу банку Анатолій Рогальський запросив на роботу не сором'язливого, самостійного і «трішки кінченого» продакт-менеджера.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment