Wednesday, August 25, 2021

7 речей, за які гарантовано звільняють. Дайджест Work.ua

Work.ua
Так втрачають роботу: 7 речей, за які гарантовано звільняють
Так втрачають роботу: 7 речей, за які гарантовано звільняють
Зібрали для вас 7 приводів, за якими роботодавець може сміливо вказати співробітнику на двері. І матиме рацію.
Докладніше
5 пасток в інтернеті та 5 лайфхаків, як їх оминути
5 пасток в інтернеті та 5 лайфхаків, як їх оминути
Сучасний інформаційний простір сповнений хитрих пасток: дивні повідомлення, дзвінки щастя, пропозиції легкої роботи без досвіду, але з велетенською зарплатою. Як на все це реагувати та не потрапити на гачок?
Докладніше
Ми вас запам'ятали: як створити класне відеорезюме
Ми вас запам'ятали: як створити класне відеорезюме
Розповідаємо, як зняти крутий ролик, з яким ваша кандидатура точно не загубиться серед відгуків на вакансію.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Студентський кейс-чемпіонат від ABinBev Efes Ukraine. Вигадайте нову маркетингову активність для бренду BUD та отримайте запрошення на роботу.
Двомісячний курс, після якого ви будете розбиратися в принципах гнучких методологій та легко долучитесь до будь-якої agile-команди. Реєструйтеся та отримуйте вичерпні знання, підкріплені практичним досвідом.
Не пропустіть головну подію року в ніші архітектури, предметного дизайну та дизайну інтер'єрів. Лекції та презентації від професіоналів галузі для фахівців та замовників послуг.
Новини та аналітика
Порядок призначення допомоги від держави у зв'язку з вагітністю та пологами для деяких українок зміниться. Work.ua розповідає, для кого та як саме.
В Україні триває кампанія з легалізації праці. Опубліковано дані щодо виявлених порушень та темпів укладання трудових договорів.
У Великобританії з'явилася незвичайна вакансія: шукачам пропонують перекваліфікуватися в... лебедя. Британці сприйняли пропозицію з гумором, але відгукуватися не поспішають.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment