Tuesday, August 17, 2021

7 ознак, що перед вами вакансія-обманка. Дайджест Work.ua

Work.ua
7 ознак того, що перед вами вакансія-обманка
7 ознак того, що перед вами вакансія-обманка
Як за текстом вакансії зрозуміти, що роботодавець навмисне щось приховує від вас.
Докладніше
Що ви могли забути під час пошуку роботи
Що ви могли забути під час пошуку роботи
Іноді, шукаючи своє місце на ринку праці, ми зосереджуємося лише на головних моментах і так у них занурюємося, що не враховуємо дрібниці, які теж ведуть до результату. Розповідаємо, що саме ви могли випустити з поля зору.
Докладніше
Як збільшити свій дохід: поради для водіїв таксі
Як збільшити свій дохід: поради для водіїв таксі
Експерт з компанії Bolt ділиться з читачами Work.ua лайфхаками, які допоможуть водіям таксі заробляти більше. Якщо ви працюєте в службі таксі або збираєтеся туди влаштуватись, беріть на озброєння.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Безкоштовний відкритий івент з Анною Поздняковою, HR Director у Vector Software. Анна — світчер, яка за 11 років опанувала 5 професій та змінила 3 індустрії. На івенті ви дізнаєтеся, як зробити резюме, щоб його нарешті прочитали, почуєте, як отримати роботу в IT навіть після 50 відмов, підсилите скіли та компетенції, яких вам могло бракувати для отримання бажаної посади, зрозумієте, як подолати складнощі переходу в IT через «відсутність релевантного досвіду».
Студентський кейс-чемпіонат від ABinBev Efes Ukraine. Вигадайте нову маркетингову активність для бренду BUD та отримайте запрошення на роботу.
Не пропустіть головну подію року в ніші архітектури, предметного дизайну та дизайну інтер'єрів. Лекції та презентації від професіоналів галузі для фахівців та замовників послуг.
Новини та аналітика
Фахівці зафіксували ріст кількості госпіталізацій, й адаптивний карантин в Україні продовжили.
Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет заявив, що підвищити зарплати викладачам вишів до 4 000 доларів — цілком реально. Але не всім. Work.ua розповідає, кого саме може торкнутися підвищення.
У Google перерахували зарплати віддалених співробітників залежно від того, наскільки вони віддалені, — відстань від офісу безпосередньо вплинула на оплату праці в компанії.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment