Tuesday, September 28, 2021

Свіжа мегадобірка: 25 вакансій із середньою зарплатою 20 000 грн. Дайджест Work.ua

Work.ua
Свіжа мегадобірка: 25 вакансій із середньою зарплатою 20 000 грн
Свіжа мегадобірка: 25 вакансій із середньою зарплатою 20 000 грн
Роботодавці знову діляться терміновими вакансіями у статті-добірці на Work.ua. Не пропустіть свою ідеальну роботу.
Докладніше
Як наважитися жити на повну: поради від 93-річної психотерапевтки, яка пережила Голокост
Як наважитися жити на повну: поради від 93-річної психотерапевтки, яка пережила Голокост
Культурний фестиваль BookForum поділився з Work.ua цитатами психотерапевтки Едіт Іви Еґер, яка пережила Голокост в Аушвіці. Читайте, надихайтеся та живіть без страху.
Докладніше
Як поселити тварину в офісі
Як поселити тварину в офісі
Все більше компаній стають pet-friendly. А деякі з них навіть готові взяти до себе тварину з вулиці або з притулку і поселити свого нового улюбленця в робочому просторі. На цьому шляху є багато труднощів, та відповідальний підхід допоможе досягти успіху.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Онлайн-платформа CASES за підтримки генерального партнера Parimatch проведе головне змагання графічних дизайнерів цієї осені — CASES: Design Challenge. Призовий фонд заходу понад 100 000 грн, а участь — безкоштовна. Мета — популяризація дизайну в Україні та сприяння виявленню і розвитку талантів.
Завжди мріяли працювати в HR і добре заробляти? Опануйте престижну професію HR-Generalist на інтенсив-курсі за 4,5 тижня!
9-тижнів, 9 занять, одне заняття — одна навичка. Курс допомагає прокачувати управлінські здібності керівників. Приєднуйтесь самі, відправляйте своїх співробітників. Підвищуйте ефективність всієї компанії!
Новини та аналітика
Кабінет міністрів запропонував запровадити особливу форму трудового договору — з нефіксованим робочим часом. Вважається, що це посилить мобільність працівника, дасть більшу свободу вибору в реалізації права на працю.
«Київстар» розпочав набір стажерів за програмою Returnship, на яку можуть податися люди з тривалою перервою у кар'єрі.
На ній зібралися всі, хто працює з персоналом, щоб поговорити про бізнес, наймання та утримання «своїх» людей, мотивацію і корпоративну культуру. Розмова вийшла змістовна.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment