Tuesday, September 14, 2021

5 вакансій із зарплатою 100 000 гривень і вище. Дайджест Work.ua

Work.ua
5 вакансій із зарплатою 100 000 гривень і вище
5 вакансій із зарплатою 100 000 гривень і вище
Ловіть невелику, але потужну добірку вакансій від Work.ua з високими зарплатами: з неї ви не лише дізнаєтеся, кому в Україні готові платити 100 000 гривень, а й, можливо, знайдете роботу мрії.
Докладніше
Хто такий IT Sales Manager і як ним стати
Хто такий IT Sales Manager і як ним стати
З'ясовуємо, хто такий менеджер з продажу IT-послуг, чим займається та які навички потрібні, щоб ним стати.
Докладніше
4 поради, як подолати тривогу і почати жити
4 поради, як подолати тривогу і почати жити
Головні ідеї з книги Дейла Карнегі «Як подолати неспокій і почати жити». Вони допоможуть впоратися з будь-якими переживаннями.
Докладніше
Подивитись ще статті
Найближчі події
Кличемо на крутий майстер-клас від ITEAHub, який допоможе вам знайти спільну мову з колегами-рекрутерами, навчить грамотно розподіляти відповідальність та закривати вакансії без стресів. Приходьте!
Запрошуємо взяти участь у головній бізнес-події осені! Серед ключових тем: питання стратегії розвитку Одеси до 2030 року, тенденції регіонального інвестиційного ринку, новий проєкт створення екоіндустріального парку, державна підтримка вітчизняних та іноземних інвесторів.
Конференція про те, як прокачати бізнес за допомогою штучного інтелекту. Серед спікерів — експерти з DevRain, Binaryx, Мінцифри, EY Ukraine, METRO та інші. Тільки 14.09 отримайте рекордну знижку 40% на квиток! Акційна ціна — усього 1500 грн!
Новини та аналітика
Захворюваність на COVID-19 у вересні різко зросла, тож, ймовірно, на українців чекають нові карантинні обмеження. Work.ua зібрав подробиці та заяви чиновників з цього приводу. В новині — те, що відомо на цю мить.
В Україні вперше складуть рейтинг медичних закладів, які створюють найкращі умови для роботи та розвитку своїх співробітників. Work.ua розповідає, як взяти участь в опитуванні.
У кінці літа американська компанія Nike закрила штаб-квартиру в Орегоні, щоб працівники змогли відпочити. У такий спосіб торгова марка спортивного одягу бореться з вигоранням персоналу, яке виникло на тлі пандемії коронавірусу.
Читайте нас у Telegram
instagram facebook twitter
Встановлюйте наш застосунок
AppStore GooglePlay
ApplePhone
Ви підписалися на цю розсилку 8 червня 2021, використовуючи ел. пошту liliamula@gmail.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment